Muntatge amb un primer pla de Carlo Costanzia amb els cabells recollits, Rocío Flores amb els llavis vermells i Antonio David Flores enfadat
GENT

La diferència entre Carlo Constanzia i Rocío Flores que afecta Antonio David Flores

Carlo Constazia es distancia de Rocío Flores després de l'última decisió que ha pres en relació amb els seus pares

Carlo Constanzia ha pres una decisió important: no parlar malament dels seus pares en un plató de televisió. Una postura molt diferent de la que va adoptar Rocío Flores. I aquesta diferència ha acabat afectant Antonio David Flores.

Aquest 19 de gener, ¡De Viernes! emetrà la primera entrevista a la televisió del fill de Mar Flores. L'actor compartirà amb tota l'audiència de Telecinco alguns dels episodis més durs de la seva vida:

Muntatge amb Rocío Flores amb rostre neutre i Carlo Costanzia amb un micròfon
Carlo Constanzia pren un camí totalment diferent al de Rocío Flores | e-noticies.cat, GTRES, Mediaset

"La meva infància va ser difícil, mai he estat feliç.[…]A l'escola, els grans t'insulten amb coses molt bèsties, amb insults molt forts a la meva mare", assegura Carlo Constanzia en l'avenç de la seva entrevista.

I encara que ha arribat a culpar els seus pares per tot el que li ha passat, com que el seu “primer contacte amb el consum fos fa deu anys”, ha pres una important decisió.

Tal com ha recalcat Antonio Rossi a Vamos a Ver, Carlo Constanzia encara no ha parlat malament dels seus pares a la televisió. A més, segons ha recordat una altra de les col·laboradores, avui dia la relació entre el jove i els seus progenitors és "excel·lent".

Captura de 'Vamos a ver' amb Antonio Rossi al plató i una foto antiga de Carlo Costanzia i Mar Flores el 19 de gener de 2024
Antonio Rossi ressalta que Carlo Constanzia no ha parlat mai malament dels seus pares | Mediaset

Una postura molt diferent de la que va adoptar Rocío Flores al seu moment. Tots dos han hagut de passar per les mediàtiques separacions dels seus respectius pares, però tots dos han afrontat aquestes situacions de maneres totalment diferents.

Rocío Carrasco culpa Antonio David Flores dels atreviments que va cometre Rocío Flores en contra. Aquest debat està més obert que mai, ja que Carlo Constanzia ha demostrat que no cal parlar malament d'una mare. Els col·laboradors de Vamos a Ver han ressaltat aquesta dada.

Carlo Constanzia va optar per mantenir-se neutral al divorci de Mar Flores i per no parlar-ne malament en públic. Tot i això, Rocío Flores va decidir posicionar-se al costat d'Antonio David Flores. A més, no va tenir objeccions a l'hora de parlar als platós de televisió sobre la nul·la relació que té amb la seva mare.

Tot això ha acabat afectant Antonio David, que continua vetat a Telecinco, així que no es pot defensar.

La diferència de Carlo Constanzia i Rocío Flores: l'actor no parlarà malament de la seva mare

La relació de Carlo Constanzia amb els seus pares és molt bona, cosa que no pot presumir Rocío Flores. Tot i que està molt unida al seu pare, la veritat és que la influencer fa anys que no parla amb la seva mare. Rocío Carrasco en responsabilitza Antonio David, per això ara s'està parlant del tema.

Carlo recorda que la separació dels seus pares va ser molt tempestuosa, igual que ha explicat Rocío Flores. La diferència és que Constanzia no ha culpat de res la seva mare, cosa que sí que va fer Rocío. Suposadament, ho va fer, segons Rocío Carrasco, condicionada per Antonio David, per això aquest darrer ha sortit afectat.

Muntatge de primer pla amb Rocío Carrasco i Antonio David Flores
Rocío Carrasco culpa a Antonio David del seu distanciament amb els seus fills | e-noticies.cat, Mediaset

A més, Rocío Carrasco ha acusat diverses vegades el seu exmarit de ser el responsable de la relació que manté, avui dia, amb els seus fills. "Han crescut amb la mateixa versió que el món sencer.[…]És una persona que s'ha anat proclamant de pare modèlic i només li importa ell, res més".

Una guerra que ha aconseguit afectar també el seu vincle amb Rocío Flores. A diferència de Carlo Constanzia, més d'una vegada hem pogut veure la influencer carregant contra la seva mare als platós de televisió.

I encara que és cert que sempre ha deixat la porta oberta cap a una possible reconciliació, també li ha dedicat alguna pulla públicament. Entre altres, assegurar que Olga Moreno és com la seva "segona mare" o deixar entreveure que Fidel Albiac no es portava gaire bé amb ella i el seu germà David.

Ara haurem d'esperar per conèixer totes les declaracions que ha revelat Carlo Constanzia durant la seva entrevista a ¡De Viernes!. Tot i això, ja ha deixat molt clar que en cap moment carregarà contra els seus pares, malgrat la duresa del seu relat.