Muntatge en primer pla de Nacho Palau seriós amb un micròfon i Lola Medina seria amb unes ulleres vermelles
GENT

Lola Medina, mare de Nacho Palau, confessa per què no pot viure a casa del seu fill

Lola Medina revela a través d'una entrevista per a 'Pronto' els motius que s'amaguen darrere d'un ingrés a una residència

Dies després del retorn mediàtic del seu fill, Lola Medina ha reaparegut públicament per revelar els motius pels quals no pot viure a casa de Nacho Palau. Una confessió que ha compartit a través d'una entrevista a la revista Pronto.

L'1 de desembre passat, Nacho va tornar a un plató de televisió després de mesos ocupant un discret segon pla. Aquell dia, l'ex de Miguel Bosé va escollir el programa ¡De Viernes! per anunciar que li han tornat a trobar un tumor:

"Encara no sé si estic net i si he de tornar a passar per quimioteràpia o radioteràpia. Estic cansat". A més, Nacho Palau va aprofitar l'ocasió per parlar sobre la seva relació actual i complicada amb el cantant.

Primer pla de Nacho Palau mirant a càmera emocionat durant la seva entrevista a ¡De Viernes!
Nacho Palau confirma que torna a patir càncer | Mediaset

Nacho Palau no va tenir pèls a la llengua a l'hora de confirmar que s'està replantejant amb qui vol deixar els seus fills si no aconsegueix curar-se de la seva malaltia. Cosa que no li va agradar gens a l'artista.

"Si jo faltés, la meva voluntat era que els quatre germans estiguessin amb Miguel, ara no ho tinc tan clar.[…]No et pots treure d'un cop de ploma dos fills, per això em plantejo que els meus fills el tinguin de tutor".

Ara, dies després de la seva incendiària entrevista, la seva mare Lola Medina ha reaparegut per explicar la seva situació personal delicada. A través d'una entrevista per a la revista Pronto, ha revelat el motiu principal pel qual no pot viure amb Nacho Palau.

Lola Medina revela per què no pot viure amb el seu fill Nacho: "Ha de cuidar els meus nets"

Nacho s'ha vist obligat a prendre una decisió dura en relació amb Lola Medina. Tal com va assegurar el televisiu durant la seva intervenció a ¡De Viernes!, han hagut d'ingressar la seva mare a una residència.

A conseqüència dels seus problemes de mobilitat, l'escultor i la família van optar per buscar ajuda professional, encara que, això sí, a prop del seu habitatge habitual.

Ara, ha estat la mateixa Lola Medina la que n'ha donat més detalls. Per això, durant la seva entrevista, no ha tingut objeccions a aclarir els motius que s'amaguen darrere del seu canvi de residència.

Muntatge de Lola Medina i Nacho Palau mirant cap a un costat
Nacho Palau es va veure obligat a internar la seva mare a una residència | e-noticies.cat, Mediaset

"[Visc en una residència]perquè el meu fill Nacho ha de cuidar els meus nets, i la meva filla a la seva nena i anar a la feina. No poden estar pendents de mi, necessito ajuda per a tot, perquè no em puc valer per mi mateixa", ha assegurat ella mateixa.

A més, no ha tingut pèls a la llengua a l'hora de compartir quin és el seu estat de salut actual. Després d'assegurar que "aguanta el que li cau", Lola Medina ha assegurat que està "en cadira de rodes". I tot “per culpa de la radiació” que li van posar durant la seva lluita contra el càncer.

"Estic amb greus problemes de mobilitat i jo vull tornar a caminar. Ja veurem si ho aconsegueixo", ha assegurat Lola Medina, abans d'aclarir si recuperarà o no la mobilitat. "Els metges no ho saben, això ens ha passat a una altra dona i a mi, totes dues estem igual… I jo era ben activa".

Lola Medina amb unes ulleres vermelles asseguda al plató de 'Sálvame'
Lola Medina es queda en cadira de rodes 'per culpa de la radiació' | Europa Press

Abans d'acabar amb la seva entrevista, la mare de Nacho també ha parlat del càncer de pulmó que va desencadenar tot aquest malson. Per això, quan el periodista de l'esmentat mitjà de comunicació li ha preguntat si "està controlat", ella ha estat molt clara sobre això:

"Estic millor. Em van operar, era un tumor petit i tot va sortir fenomenal. Estava estupenda, caminava, em sentia bé, però ara em trobo amb aquest nou problema".