Muntatge en primer pla de Nacho Palau seriós amb un micròfon i Lola Medina seria amb unes ulleres vermelles
GENT

Nacho Palau s'emporta un nou disgust en conèixer-se el delicat estat de la seva mare

Lola Medina, mare de Nacho Palau, també hauria recaigut al càncer i està paralítica per un error durant el tractament

Nacho Palau ens deixava a tots impactats en anunciar ahir que tornava a patir càncer. No obstant això, aquesta no és l'única mala notícia que ha pogut rebre l'escultor, ja que segons sembla, la seva mare Lola Medina també es troba força malament.

Segons sembla, i segons ha revelat la María Eugenia Yagüe, la Lola s'hauria quedat paralítica després d'un error en radiar el càncer.

Era aquest mateix estiu quan sortia a la llum que la mare de Palau havia recaigut en la mateixa malaltia que el fill. I el mateix escultor es mostrava força preocupat per la seva evolució, que no estava sent del tot bona.

Nacho Palau assegut al plató del programa 'Déjate Querer', de Telecinco, amb rostre seriós
Nacho Palau llança un missatge preocupant sobre el seu estat | Mediaset

"Molt malament. Ja en té setanta i escaig. Fa dos anys estava bé, però et van passant coses que et minven. Li ha pegat dur", confessava.

Nacho Palau, molt preocupat per la seva mare

De la mateixa manera, el Nacho Palau destacava la fortalesa que estava mostrant la seva mare, a qui ha acompanyat en aquesta duríssima lluita. "Ella és més forta que jo", assegurava. "Jo m'he frenat i la vida m'ha fet dubtar abans que a ella".

Encara que, sens dubte, els que pitjor han pogut portar-ho són els seus fills, els petits Diego i Tadeo, que han hagut de bregar tant amb la malaltia de la seva àvia, com amb la del seu pare. "Volem veure com evoluciona perquè semblava que estava evolucionant bé i que tenia menys dolors amb la químio", afegia força optimista.

Imatge de Miguel Bosé i Nacho Palau en un esdeveniment, on tots dos apareixen asseguts en un sofà vermell
Nacho Palau torna a carregar amb duresa contra Miguel Bosé | Europa Press

"És dur que uns nens s'hagin d'empassar la malaltia. El Diego i el Tadeo no s'ho han menjat tant, encara que ells han viscut allò del Miguel amb la veu", explicava en una entrevista.

Serà aquesta mateixa nit quan el Nacho Palau reaparegui a Telecinco, on obrirà el seu cor per complet i promet carregar novament contra el seu ex Miguel Bosé.

Pel que sembla, Palau deixa molt clar que l'artista és un manipulador i ja no confia a cedir-li la custòdia dels nens en cas que li passés alguna cosa.