Dues dones posant, una en un vestit vermell i l'altra en un vestit marró brillant.
GENT

Leticia Sabater i Georgina Rodríguez protagonitzen un altercat: 'Va venir la policia'

Leticia Sabater i Georgina Rodríguez haurien protagonitzat un gran aldarull en què va haver d'intervenir la policia

Leticia Sabater i Georgina Rodríguez s'han vist embolicades en un complicat aldarull que ha agafat a tots per sorpresa. Un aldarull que va tenir lloc a la finca més luxosa de Madrid i que no ha passat desapercebut per a ningú.

Segons han informat diversos testimonis, tot va tenir lloc a un famós i caríssim restaurant aquest mateix cap de setmana.

"Va ser un autèntic escàndol, eh?", explica una de les persones que va poder presenciar el que va passar a Ni que fuéramos. "Estàvem menjant i la van embolicar d'una manera que no es podia permetre", assegura.

Cristiano Ronaldo i la seva dona, Georgina Rodríguez, posant junts a un photocall de Amazon Music

Segons sembla, l'incident entre Leticia Sabater i Georgina Rodríguez va ser tan fort, que fins i tot va haver d'intervenir la policia.

"És un lloc força car, on nosaltres solem anar amb la família. I en un restaurant on aquestes coses no poden passar", sentencia el testimoni en qüestió. "Va ser molt ordinari", assegura.

"No paraven d'embolicar-la i va haver de venir la policia", adverteix respecte a la serietat de l'assumpte. Una cosa que deixava impactats tots els comensals, que no donaven crèdit dels fets.

"No em vaig imaginar mai veure Georgina així...", sosté. "De Leticia em sorprèn menys, però, Georgina?", afegeix impactat.

Leticia sabater el 2022

Leticia Sabater i Georgina Rodríguez, protagonistes d'un altercat

I és que la xicota de Cristiano Ronaldo sempre ha procurat donar una imatge de dona bolcada als seus fills, professional i allunyada de qualsevol mena d'escàndol.

Però, què ha passat realment entre elles i com van arribar a aquest punt? Ha estat Javier de Hoyos qui ha donat tots els detalls a Ni que fuéramos.

"És un aldarull en què les protagonistes són Leticia Sabater i Georgina", ha començat explicant. "A La Finca, una de les zones més luxoses de Madrid, hi ha aquest restaurant tan conegut".

"Allà, mentre estaven sopant, entra Leticia Sabater i munta un concert improvisat just a la taula on hi havia Georgina Rodríguez".

Primer pla de Georgina Rodríguez mirant a càmera amb el rostre seriós a una catifa vermella

Segons ha explicat de Hoyos, Georgina "estava celebrant l'aniversari d'una amiga i havia contractat Leticia". Tot i això, allà al restaurant no tenien habilitats altaveus ni res d'això.

"Georgina estava cridant i donant-ho tot, cosa que va enfadar la resta de comensals, que no van dubtar a trucar fins i tot a la policia".

D'aquí ve l'origen del conflicte, ja que la policia es va presentar allà i els va dir que havien de parar el concert. Sobretot quan algú no estava a gust amb aquest espectacle i tenint en compte que l'espai no estava habilitat.

Aleshores, "Leticia Sabater va haver d'asseure's amb el DJ esperant que les persones acabessin de sopar. I després ja va poder seguir amb el seu concert, on Georgina ho va donar tot", ha conclòs respecte al final d'aquest altercat.

➡️ Gent

Més notícies: