Georgina Rodríguez i Cristiano Ronaldo posant en un esdeveniment amb un fons taronja i un logotip d'Amazon Music, amb un cor i signes d'interrogació al costat.
GENT

La prova que demostra si Georgina Rodríguez continua sent xicota de Cristiano Ronaldo

Georgina Rodríguez i Cristiano Ronaldo continuen endavant amb la seva relació: els fets que ho confirmen

Georgina Rodríguez i Cristiano Ronaldo han fet un pas definitiu que confirma en quin punt es troba la seva relació. Tot i els rumors de crisis que els envolten, l'esportista lusità i la influencer espanyola han deixat clar que continuen endavant. Junts han decidit adquirir una mansió a Dubai, en concret en una zona coneguda com a l''illa dels rics'.

El xicot de Georgina Rodríguez té diverses temporades al davant a l'Al-Nassr Footbal Club, equip de l'Aràbia Saudita. Aquesta seria la raó per la qual han decidit invertir i tenir-hi la seva pròpia llar. Georgina i la seva parella han triat una mansió ubicada a Jumeirah Bay Island, una illa només a l'abast de persones amb comptes milionaris.

Primer pla de Georgina Rodríguez mirant a càmera amb el rostre seriós a una catifa vermella

L'habitatge que han adquirit està en aquests moments en construcció. La parella i els seus cinc fills hauran d'esperar fins a finals del mes de desembre per instal·lar-s'hi.

Georgina Rodríguez ha fet un pas que confirma si hi ha crisi amb Cristiano Ronaldo

Per la parcel·la que han comprat han pagat la quantitat de 25 milions d'euros, i encara queda per finalitzar la construcció d'aquella que serà la seva nova llar. Es tracta d'un projecte gestionat pel grup Palace Luxury Living, responsable de la construcció de les cases d'alguns dels personatges més influents dels Emirats Àrabs.

Jumeirah Bay és l'illa on es troba la luxosa casa. Un enclavament absolutament exclusiu la forma del qual és semblant a un cavallet de mar. Pel que fa a la ubicació, és a escassos 8 quilòmetres del centre de la ciutat i està connectada amb la costa mitjançant un pont de 300 metres.

Vista aèria de Jumeirah Bay Island en construcció amb una ciutat moderna i gratacels al fons.

Aquesta illa va ser construïda de manera artificial, com altres de properes. La que Georgina i Cristiano han elegit compta amb només unes 15 mansions, per la qual cosa tindran pocs veïns.

El nou habitatge de Georgina Rodríguez està ubicat en una illa exclusiva

Aquest enclavament, a més, disposa de nombrosos serveis. Club nàutic privat, beach club, gimnasos, restaurants gurmet i hotels de cinc estrelles que segurament Georgina freqüentarà amb els seus.

Deixant enrere els rumors de crisi, la parella ja ha inaugurat la temporada d'estiu viatjant a Europa. El primer destí ha estat Portugal, on s'han retrobat amb familiars de Cristiano. Georgina ha aprofitat l'ocasió i ha acompanyat els seus fills fins al Santuari de Fàtima, on han estat fotografiats.

Els compromisos professionals de Cristiano Ronaldo li han impedit sumar-se a aquests plans. L'esportista ha estat convocat per la selecció de Portugal per jugar l'Eurocopa. Serà després, quan finalitzi la seva participació en la competició, quan Cristiano s'uneixi a la seva família per gaudir de l'estiu.

➡️ Gent

Més notícies: