Una dona de cabell ros curt i expressió seria al costat d'un emoji sorprès sobre un fons gris.
GENT

Sorpresa en descobrir l'edat de Julia Otero: no els aparenta

Julia Otero és una excel·lent presentadora i la veritat és que compta amb un enorme exèrcit de seguidors

Julia Otero és una de les periodistes més reconegudes del nostre país. Sens dubte, la presentadora gaudeix d'una àmplia trajectòria professional. A més, ha sabut connectar amb la seva audiència la qual la segueix en cadascun dels seus passos.

Julia Otero deixarà de presentar les tardes d'Onda Cero després de gairebé 20 anys en antena i serà rellevada pel periodista Jaime Cantizano. Una notícia que va suposar un gerro d'aigua freda per a tots els seus seguidors i les seguidores. 

Sorpresa per l'edat de Julia Otero: està millor que mai

El cert és que per a sorpresa de molts, fa unes setmanes que Julia Otero va fer 65 anys. La coneguda presentadora de Julia en la onda va compartir aquest dia tan especial amb la seva persona favorita: la seva filla Candela, que ja té 27 anys.

Tot i que Julia Otero sol ser molt reservada amb la seva vida privada, en aquesta ocasió no va dubtar a compartir una fotografia encantadora amb la seva filla. En la imatge, Julia sosté un gran ram de flors mentre Candela li fa un tendre petó.

Imatge de Julia Otero el dia del seu aniversari amb la seva filla Candela

Julia Otero, enamorada de Josep Martínez

Julia Otero manté una relació de més de dues dècades amb el metge Josep Martínez. Després de la seva separació de Ramon Pellicer, va començar una relació amb Josep, amb qui té la seva única filla en comú, Candela, nascuda el 1996.

Imatge de Josep Martínez amb Julia Otero

Tot i la fama de Julia Otero, sempre ha intentat mantenir la seva vida familiar en la més estricta intimitat. Poques vegades se'ls ha vist posar junts a Julia, Josep i Candela, cosa que suggereix que prefereixen mantenir-se allunyats del focus mediàtic.

No obstant això, Julia Otero sí que comparteix de tant en tant fotografies familiars a les seves xarxes socials. Aprofitant el seu aniversari, va publicar una nova imatge amb Candela, acompanyada d'un missatge d'agraïment.

"Una altra volta més al sol, el regal de la meva vida. Mil gràcies per tants missatges còmplices i amorosos". Aquest gest demostra el gran orgull que sent per la seva filla. La veritat és que la imatge no pot ser més tendra i és que desprèn l'amor més sincer.

La fotografia es va omplir ràpidament de comentaris felicitant la periodista, reflectint l'admiració que molts senten per Julia Otero i la seva filla, que són com dues gotes d'aigua.

➡️ Gent

Més notícies: