Laura Sánchez somrient amb un vestit blau i un collaret, amb una imatge circular de Manuel Escribano al fons.
GENT

Laura Sánchez descobreix una cosa inesperada: Manuel Escribano confirma el seu secret

Laura Sánchez ha vist que el torero, per fi, ha optat per parlar alt i clar sobre l'enllaç que els uneix

Les últimes setmanes han estat plenes de sorpreses al món del cor. I una de les notícies més impactants ha estat la ruptura de Laura Sánchez amb David Ascanio, la seva parella durant els darrers 15 anys. Tot i això, el que més ha cridat l'atenció ha estat la informació que suggeria que la model ja havia trobat un nou amor, Manuel Escribano.

Aquesta especulació, inicialment revelada amb unes imatges que no deixaven cap dubte, ara ha estat finalment confirmada. Ho ha fet el mateix torero de manera clara i contundent. Ell ha revelat així el secret que Laura Sánchez havia guardat sobre la seva intimitat.

Laura Sánchez i David Ascanio: la fi d'una era

Laura Sánchez, model i actriu, ha estat una figura important del món de l'espectacle i la seva relació amb el David sempre s'havia vist com a consolidada. Tot i això, després de 15 anys junts, sis de matrimoni, han decidit agafar camins separats. Les raons de la ruptura no s'han fet públiques, però els rumors sobre una nova relació de la model no han trigat a aparèixer.

Manuel Escribano i Laura Sánchez posant juntes en un esdeveniment amb temàtica de lluita contra el càncer, tots dos porten llaços roses als seus vestits.

La revista ¡Hola! ha estat la primera a llançar la bomba. Ho ha fet publicant unes imatges en què ella apareix al costat del torero Manuel Escribano en actitud molt afectuosa. Aquestes fotografies han estat suficients perquè comencin a sorgir especulacions sobre la naturalesa de la seva relació amb el sevillà.

Manuel Escribano confirma el romanç, per a sorpresa de Laura Sánchez

Manuel Escribano ha estat a l'ull de l'huracà mediàtic des que es van desfermar els rumors de la seva relació amb Laura Sánchez. En tornar d'una correguda al Perú, ell ha estat abordat per periodistes d'Europa Press a l'aeroport. En una entrevista breu, però reveladora, el torero no ha esquivat les preguntes sobre la seva vida personal.

Quan se li ha preguntat sobre el seu idil·li amb la model i actriu, ha estat clar i directe: “Tot està bé, estic encantat, la veritat. Ella és una nena de categoria”. Aquestes paraules no només han confirmat la relació, sinó que també han mostrat l'afecte i l'admiració que sent per la de Huelva.

A més, ha afegit que es troba “molt bé, fenomenal”. D'aquesta manera, ha indicat que està passant per un moment feliç i estable a la seva vida personal, igual que en la professional.

Manuel Escribano somrient sosté un micròfon d'Europa Press en un aeroport il·luminat amb llums de sostre rodons i un rètol de McDonald's al fons.

Per si no n'hi hagués prou, Manuel ha negat rotundament ser el motiu de la ruptura de Sánchez i Ascanio. Ha manifestat: “No, per res. Estàvem cadascun en una situació completament lliure i és un moment bo i feliç”.

Per a Laura Sánchez, aquest idil·li amb el sevillà marca l'inici d'una nova etapa. Després de la seva llarga relació amb David, la model sembla haver trobat novament la felicitat. Les imatges publicades per ¡Hola! la van mostrar radiant i somrient, cosa que suggereix que la relació està en un punt molt positiu.

De moment, això sí, ella prefereix mantenir-se en silenci i no parlar del gir que ha fet la seva vida sentimental. Caldrà esperar per veure si finalment decideix seguir els passos del torero i confirmar el secret de domini públic: que estan junts i il·lusionats.

➡️ Gent

Més notícies: