Muntatge en primer pla de Kiko Rivera seriós mirant de banda amb una gorra negra, Isa Pantoja somrient amb una samarreta sense mànigues i una casa amb una creu vermella a sobre

GENT

Kiko Rivera es reuneix amb un famós que té vetada l'entrada a casa d'Isa Pantoja

Kiko Rivera presumeix a les xarxes amb una de les exparelles més conegudes d'Isa Pantoja

Kiko Rivera ha compartit amb els seus seguidors d'Instagram la identitat d'un famós amb què el DJ ha compartit una vetllada agradable. Es tracta d'un ex d'Isa Pantoja, amb qui la filla de la 'tonadillera' va protagonitzar més d'un escàndol.

El famós amb què Kiko s'ha reunit ha estat Omar Montes, que en el passat va guardar vincles amb el clan. No només va tenir una relació amb Isa, sinó que també es va convertir en el suport més gran d'Isabel Pantoja en Supervivientes 2020. Mentre que la cantant li va obrir les portes de Cantora, Omar té vetada l'entrada a casa d'Isa.

Kiko Rivera es reuneix amb un dels enemics d'Isa Pantoja

Kiko Rivera continua centrat en els seus projectes musicals i ja prepara nous temes i col·laboracions. Potser això és el que l'ha dut a reunir-se amb Omar Montes, exparella d'Isa Pantoja, amb qui la noia no va acabar especialment bé.

Mentre la col·laboradora acaba d'estrenar casa, on Omar té vetada l'entrada, Kiko ha presumit d'amistat amb el de Carabanchel. Era el mateix DJ qui compartia diverses històries amb Omar, amb qui se n'ha anat a sopar entre bromes i amics.

Storie de Kiko Rivera a Instagram seriós amb caçadora negra amb Omar Montes somrient amb samarreta blanca l'11 d'abril de 2024

La relació entre ells sembla excel·lent i han donat carpetada als rumors que apuntaven que no s'emportaven bé. La broma d'Omar amb La Resistencia portant una nina que va assegurar que era de Cantora no va agradar a Kiko, que es va distanciar. No obstant això, sembla que tot van ser especulacions i, la veritat és que s'emporten estupendament.

Cosa que no és estrany si tenim en compte que al marit d'Irene Rosales li encanta emportar-se bé amb les exparelles d'Isa. Sobretot si aquestes han acabat de males maneres, com va passar entre Omar i la col·laboradora. Ja ho va fer amb Alejandro Albalá, a qui ha donat suport públicament més d'una vegada.

Omar i Isa van mantenir una relació turbulenta que va començar el 2018 i que va posar el cantant al focus mediàtic. Encara que ell sempre va mantenir que ja era conegut, la veritat és que l'impacte mediàtic va ser més gran gràcies a la seva relació amb Chabelita.

Kiko Rivera confirma amb el seu gest el distanciament amb Isa Pantoja

Kiko continua amb la seva guerra oberta contra Isa i sembla que les coses no se solucionaran fàcilment. Resulta evident que les seves vides han pres camins separats i fa temps que tampoc se segueixen a les xarxes socials. Per això no sabem si Isa haurà vist les històries de Kiko al costat de la seva exparella.

Però el que sí que se sap és que és un cop baix cap a la col·laboradora que va viure amb Omar tan sols un any de relació. Gràcies a ella es va popularitzar la frase "m'has donat la vida màrtir", que el cantant va pronunciar a la ruptura. La parella es va intercanviar tota mena de retrets en públic, regalant la separació televisiva més mediàtica.

Imatge d'Isa Pantoja, feliç, asseguda en un sofà amb la seva parella, Omar Montes, durant una gala de 'GH VIP' l'any 2018

Poc després, el de Pan Bendito va entrar a GH VIP, on va protagonitzar un breu afer amb Techi, precisament ex de Kiko Rivera. El DJ i el cantant tenen més d'un nexe en comú que han fet que esdevinguin grans amics.

Mentrestant, Isa continua endavant amb la seva vida i centrada en la feina. Està feliçment casada amb Asraf, amb qui ja planeja ampliar la família. Després d'una joventut revolta, la filla de la 'tonadillera' ha trobat el seu lloc i és feliç.

L'únic que enfosqueix aquest moment són els conflictes familiars que encara arrossega amb el seu germà i la seva mare. El clan Pantoja està més trencat que mai i aquestes aliances no ajuden a una possible reconciliació.

➡️ Gent

Més notícies: