Muntatge de primer pla de Sara Carbonero somrient amb arracades de cèrcol, Elena Huelva somrient amb una gorra negra i una brusa grisa i una exclamació

GENT

Sara Carbonero treu el costat més humà per aportar una nova dada sobre Elena Huelva

Sara Carbonero ha tornat a les xarxes socials per dedicar una publicació emotiva a Elena Huelva

Sara Carbonero ha reaparegut públicament per assistir a l'estrena de la pel·lícula Mis ganas ganan, producció audiovisual que plasma la dura lluita d'Elena Huelva contra el càncer.

Tot i això, hores més tard, la periodista ha tornat a Instagram per dedicar unes paraules a la jove, que tristament va morir el passat 3 de gener de 2023. Moment que ha aprofitat per deixar al descobert una nova dada sobre la influencer.

Pla mitjà d'Elena Huelva, la influencer que va morir a causa d'un Sarcoma d'Ewing, posant mig somrient en un photocall

A través d'una publicació, Sara Carbonero ha compartit diverses imatges de l'esdeveniment social. Gala de la qual va poder gaudir al costat d'Emi, la germana d'Elena Huelva. Però sens dubte, allò que més ha cridat l'atenció ha estat la reflexió que ha compartit amb aquestes instantànies:

"Si ja t'admirava abans, després de la nit d'ahir, aquesta admiració encara és més gran". En aquest moment, la comunicadora ha deixat al descobert una dada molt important sobre aquest documental esperat.

Post de Sara Carbonero a Instagram amb gorra negra i jaqueta texana al costat d'Emi Huelva somrient amb jaqueta marró assegudes l'11 d'abril de 2024

Tot i que la lluita d'Elena Huelva ha estat dura, Sara Carbonero ha deixat molt clar que aquesta producció audiovisual reflecteix a la perfecció el caràcter de la seva protagonista.

"Ja ens havies avisat que Mis ganas ganan no és un documental trist, bàsicament perquè Elena mai no ho estava o en comptades ocasions", ha assegurat la periodista. "Al contrari, era ella la que ens consolava i contagiava als altres les ganes de viure", ha afegit a continuació.

Sara Carbonero emociona els seus seguidors en parlar d'Elena Huelva

Després de veure el documental sobre la lluita d'Elena Huelva, Sara Carbonero ha acudit al seu perfil d'Instagram per compartir amb els seus seguidors quines han estat les seves sensacions.

Segons la comunicadora, és una "bonica manera d'explicar la història d'Elena sense caure en el drama ni en la morbositat". Centrant-se així "només en les ganes boges de viure" de la protagonista.

Muntatge de Sara Carbonero amb rostre neutre, ulleres de sol i jaqueta amb serrells marró i Elena Huelva somrient amb gorra beix i roba vermella

"Ella era un àngel a la terra i això ho sabem tots els que vam tenir la sort de conèixer-la. El seu llegat, el seu somriure, el seu ensenyament i la seva manera de canviar-nos la vida va suposar un abans i un després", ha afegit Sara Carbonero a continuació.

Per tot això, l'exdona d'Iker Casillas no ha volgut deixar passar l'ocasió per recomanar als seus més de 3,5 milions de seguidors que vagin a veure la pel·lícula. A més, la comunicadora ha compartit amb ells una anècdota que va passar després de finalitzar la cinta:

"Quan va acabar la pel·li, una noia es va acostar a Emi per dir-li que havia vingut des de Bèlgica només per veure-la. Quin orgull i que feliç estarà Elena veient tot això des de la seva estrella".

Primer plànol de Sara Carbonero somrient a la inauguració del Centre Mèdic Maso

Com es podia esperar, la publicació de Sara Carbonero no ha passat desapercebuda per als usuaris d'aquesta xarxa social. "Tan bonic ha estat llegir-lo que aniré a veure-la", ha assegurat una de les seves seguidores.

"Moltes gràcies per aquestes paraules tan boniques i per ser al costat d'Elena i Emi. Sé que tu i Elena teniu una connexió especial i ella t'adora des del cel", ha escrit una altra internauta.

Fins i tot la germana d'Elena Huelva no s'ha pogut resistir a l'hora d'escriure unes paraules d'agraïment a Sara Carbonero:

"Recordo com s'emocionava Elena quan escrivies després d'haver fet algun pla juntes… Això he sentit avui, però multiplicat per dos. Gràcies a la vida per haver-nos unit aquell dia a Gran Via, nosaltres et vam començar a admirar des de llavors. Però sobretot gràcies a tu per quedar-te amb el teu amor i coratge".

➡️ Gent

Més notícies: