Muntatge de primer pla de David Bisbal somrient, Cristina Pedroche somrient amb els cabells recollits i roba verda i un emoji enamorat
GENT

María, la curiosa germana de David Bisbal té una feina que enamora Cristina Pedroche

La feina de la germana de David Bisbal ha aconseguit conquistar Cristina Pedroche

David Bisbal travessa un dels millors moments de la seva vida tant en l'àmbit personal com professional. L'andalús, que demà torna a la televisió amb la seva participació com a coach en la cinquena edició de La Voz Kids, està bolcat en la dona, els fills i la família.

L'almerienc sempre s'ha mostrat molt unit als seus, en particular a la seva germana, que dissenya joies que han cridat l'atenció de noms tan populars com Cristina Pedroche.

María del Mar Bisbal, que els seus més propers solen anomenar-la María, compta amb una marca de joies fabricades per ella mateixa. Uns dissenys fets a mà que comparteix a les xarxes socials. Encara que la seva feina va començar amb peces en acer i resina, després han evolucionat per oferir elements únics i molt especials, es tracta de joies elaborades amb llet de lactància materna.

La germana de Bisbal compta amb un negoci de joieria amb peces úniques

"La lactància materna és un dels moments únics entre una mare i el nadó. M'hauria encantat guardar un segon d'aquell moment per a tota la vida", escriu en una de les seves publicacions, on exposa els seus productes artesanals originals.

María no compta amb una botiga pròpia, sinó que cal contactar-hi a través de xarxes socials per adquirir els models que té a la venda. Per completar la comanda, els clients li fan arribar una bossa precintada amb una petita quantitat de llet. Després de triar el model que prefereixen, ella el confecciona i l'envia de tornada a la seva casa.

Post de David Bisbal a Instagram amb camisa verda amb Maria del Mar Bisbal somrient amb un barret de palla el 7 d'agost de 2022

Són peces molt especials a què María del Mar es refereix com a "joietes de llet materna" o "delícies de lactància". Els preus van des dels 40 €, en cas d'un anell; 50 €, un collaret; i fins a 125 € si es tria el lot que inclou sis peces diferents.

La popular Cristina Pedroche va sorprendre el mes de febrer passat en compartir precisament una peça que es troba en la línia de les creacions de María del Mar Bisbal. "Volia una joia amb la meva llet i me l'han feta exactament com jo m'ho imaginava. És d'or blanc i diamantets", revelava a través de les xarxes.

Storie de Cristina Pedroche a Instagram amb l'anell de llet materna

La dona de Dabiz Muñoz, que sempre sorprèn amb alguna de les seves ocurrències o publicacions, és habitual que últimament comparteixi allò relacionat amb la seva maternitat. Després de tatuar-se les onades uterines que va tenir durant el part de la seva petita, l'anell personalitzat amb la seva llet materna va cridar de seguida l'atenció dels seguidors.

Cristina Pedroche encantada amb la idea de conservar un record de la lactància materna

La madrilenya va compartir les seves inseguretats i dificultats a l'inici de la seva lactància, en què res no va ser com havia llegit o imaginat. Pedroche no va dubtar a sincerar-se i va mostrar que s'havia de posar fulles de col per al dolor de les esquerdes que li van sortir al pit.

"Lactància. Que bonic que em sonaves quan estava embarassada, que fàcil semblava havent llegit, estudiat i consultat tants llibres i manuals", escrivia al seu perfil. Ara, gràcies a les joies de llet materna, Cristina Pedroche i moltes altres mares poden guardar un record entranyable del seu període de lactància.

Primer pla de Cristina Pedroche somrient a la càmera

La idea de la germana de David Bisbal d'immortalitzar un moment especial a la vida d'una mare compta amb una gran acceptació. Un negoci innovador on s'obren pas altres idees com la confecció de joies amb cordó umbilical, pètals del ram de núvia, cendres o el vel de núvia.

➡️ Gent

Més notícies: