Muntatge amb Isa Pantoja seriosa amb els cabells de banda i Kiko Rivera amb una gorra i el cap baix
GENT

La reacció de Kiko Rivera a les darreres declaracions d'Isa Pantoja

Kiko Rivera reacciona a les darreres declaracions d'Isa Pantoja

Isa Pantoja se sincerava al plató de Vamos a ver, on reconeixia que s'havia enrecordat tant de la seva mare com del seu germà Kiko el dia del casament. Era impossible que en un dia tan especial i important a la vida d'Isa Pantoja, l'absència de dues de les persones més importants de la seva vida no l'afectés.

Ara, Kiko Rivera ha reaccionat a les declaracions esmentades i la seva reacció ha estat molt significativa. Les càmeres d'Europa Press han pogut captar el DJ i no han dubtat a preguntar sobre aquestes paraules.

Kiko Rivera reacciona a les declaracions de la seva germana

"Me'n vaig enrecordar només quan estava sola, mentre estava canviant-me. Me'n vaig enrecordar de la meva mare i del meu germà". Així de contundent reconeixia Isa Pantoja que les absències de la seva mare i del seu germà Kiko s'havien fet de notar i que els havia trobat a faltar.

A més, la noia també ha volgut ser molt clara i sabia que ja comptava que ni ell ni la seva mare anessin a l'enllaç. "Jo tenia superassumit que el meu germà no vindria. No tenia sentit que li escrivís per venir”, reconeixia Isa Pantoja a Vamos a ver.

Encara que al principi s'especulava que Isabel Pantoja sí que aniria a la celebració, finalment la cantant declinava per complet la invitació. “D'altra banda, per la meva mare, tenia clar des de fa un mes que no vindria”, assegurava Isa.

Kiko Rivera amb el cap baix i una gorra groga i negra

Ara, les càmeres d'Europa Press han pogut captar el cantant i preguntar-li per aquestes darreres paraules de la seva germana. No obstant, la seva reacció ha estat molt reveladora i molt en la línia de l'actitud dels darrers temps.

Kiko optava per fer cas omís a totes les preguntes del reporter que li recordava que la seva germana se n'havia enrecordat durant el casament. Des de fa un parell de mesos, el cantant prefereix deixar tot allò relacionat amb la seva vida privada de banda i no parlar públicament.

No hi ha dubte que per a ell tampoc no ha de ser fàcil gestionar aquesta situació. Tot i la nul·la relació que existeix actualment entre ell i la seva germana, tampoc no és plat de bon gust veure el punt al qual s'ha arribat.

Kiko Rivera prefereix mantenir-se al marge de tot

Durant anys, Kiko va demostrar que no tenia cap problema a passejar-se pels platós de televisió o donar exclusives a les revistes sobre la seva vida. Tot i això, tot sembla indicar que això ja forma part del passat i prefereix mantenir-se al marge de tot.

Primer pla de Kiko Rivera somrient amb una boina a la premiere d''El corazón de Sergio Ramos'

Ara mateix, Kiko Rivera està completament bolcat a la seva carrera musical. Recentment ha aconseguit un gran èxit amb el seu últim single El Mambo, aconseguint entrar a la llista d'èxits d'Espanya.

El fill d'Isabel Pantoja és en un altre moment de la seva vida. Ara sembla que els mitjans de comunicació no hi tenen cabuda dins de la seva vida personal i familiar.

Aquesta postura també s'assembla molt a la de la seva dona, Irene Rosales. La influencer també va abandonar la televisió per complet i, des de llavors, s'ha centrat en altres projectes.

➡️ Gent

Més notícies: