Muntatge de Kiko Matamoros amb Marta López Álamo
GENT

Kiko Matamoros confirma quan planeja tenir un fill amb Marta López Álamo

Kiko Matamoros confirma quan planeja tenir un fill amb la seva dona, Marta López Álamo

Kiko Matamoros ha parlat obertament sobre la seva relació amb Marta López Álamo i ha confirmat quan té previst tenir un fill amb ella.

La parella, que viu una lluna de mel eterna, es troba en un gran moment personal. Justament per això, tindrien moltes ganes d'ampliar la família. Però, quan? Segons ha donat a entendre el mateix Matamoros, sembla que estan esperant que Marta estigui llesta.

I és que la professió de la jove, que és model, l'ha portat a endarrerir els plans de convertir-se en mare.

Captura de Kiko Matamoros a 'Ni que anéssim' parlant sobre Marta López Álamo

"Jo visc el dia a dia amb ell, no és que estiguem en una eterna lluna de mel. El secret és viure una vida real i molt normal. A més, cal alimentar la relació", confessava sobre això Álamo en una entrevista.

"Últimament veig tothom tenint fills, però no sento cap pressió social. Tenim ganes, però estem molt a gust tots dos".

I Kiko Matamoros, que ha vist les imatges de la seva dona, confessa estar molt enamorat de Marta.

Kiko Matamoros declara el seu amor a Marta López Álamo

"Cada vegada que la veig, m'adono de la sort que tinc per tenir una dona que m'entengui tant i m'aguanti tant", ha confessat. A més, ha destacat el paper de la model a l'hora de canviar la seva vida a millor.

I fins i tot ha destacat que Marta López Álamo és la dona de qui més enamorat ha estat a la seva vida. Així, el tertulià també ha parlat obertament sobre el moment en què es planteja tenir un fill amb ella.

"Si déu vol que tinguem un fill, el tindrem i serà fantàstic", ha comentat Kiko.

Captura de Kiko Matamoros al plató de Ni que fóssim Sálvame a Canal Quickie

Pel que sembla, Marta encara no estaria llesta i tots dos posen mitjans, sobretot de cara a la feina que té la jove. "Ella no troba el moment i jo l'entenc", assegura Matamoros.

"A mi m'encantaria anar-me'n d'aquest món sabent que he tingut un fill amb la dona que més he estimat", ha confirmat respecte.

"M'ha arribat també en un moment en què entenc l'amor com una mica més madur, més seriós, més profund, amb més compromís i més llibertat per a la teva parella", sosté.

"M'agrada molt compartir el temps amb ella, anar al cine, amb la bicicleta a fer una volta", apunta. "Se'n va de viatge i em costa dormir sense ella".

D'aquesta manera, sembla que Kiko Matamoros no pot estar més enamorat i gaudeix d'aquesta gran etapa personal. A més, ell mateix confessa que gaudeix molt amb els seus nets.

"No puc esperar gaire, i d'aquí a un parell d'anys és una data límit. No vull que el meu fill em vegi arrossegant-me. Vull jugar a futbol amb ell", ha dit.

➡️ Gent

Més notícies: