Fotomuntatge Agnès Marquès amb una imatge de la seva filla Olívia
GENT

El gran suport d'Agnès Marquès després del possible adeu del 'Planta Baixa' de TV3

TV3 ja estaria buscant cares noves per presentar les tardes de TV3 a partir de la temporada que ve

Agnès Marquès, presentadora de Planta Baixa de TV3, ha esdevingut una de les cares més conegudes la televisió pública catalana. La veritat és que la gran majoria de periodistes de la cadena solen ser molt discrets respecte a la seva vida privada. Fet que encara genera més interès.

Agnès Marquès n'és un clar exemple. Des que la periodista es va posar al capdavant del programa de les tardes de TV3, la seva vida privada, inevitablement, genera molt d'interès entre l'audiència. Està casada? Té fills? Tranquils, aquí resoldrem tots aquests dubtes.

Gerro d'aigua freda per a Agnès Marquès

Fa només un parell de dies, va saltar una inesperada notícia relacionada amb l'espai conduït per la presentadora. Tal com va anunciar Rocco Steinhäuser a Versió RAC1, la corpo ja estaria buscant cares noves per presentar les tardes de TV3 a partir de la tardor.

Una decisió que es podria haver pres a causa de les baixes audiències del programa de La Manchester, productora de Ricard Ustrell. Així, l'acumulatiu de Planta Baixa des del 8 de gener fins al 25 de maig és d'un escàs 8,6% i 96.000 espectadors.

L'espai s'emetrà fins al darrer programa de la temporada del 5 de juliol amb Agnès Marquès al capdavant. Tot i això, de cara a la nova temporada, Samanta Villar podria ser la nova encarregada de conduir les noves tardes del canal autonòmic català.

Imatge de la periodista Samanta Villar somrient

Olívia, filla d'Agnès Marquès, és el seu gran suport

Després de conèixer-se la notícia, és possible que Agnès Marquès no ho estigui passant bé. Com és habitual en aquests casos, és possible que la periodista s'estigui recolzant en els seus éssers estimats en aquests moments tan durs. Especialment amb la seva parella i la seva filla Olívia.

El 2017, Agnès Marquès va anunciar a través del seu compte d'Instagram que havia estat mare de l'Olívia. Ara, la nena ja té entre 6 i 7 anys. D'aquesta manera, la presentadora ha publicat a les xarxes diverses fotografies dels moments més emotius viscuts amb la seva filla.

Un altre dels seus grans suports és el de la seva parella, però no es coneix cap detall sobre el pare de la seva filla. Només una vegada en va compartir una imatge en un viatge a Portugal. Així doncs, no hi ha dubte que Agnès Marquès vol mantenir la seva petita família en l'anonimat.

➡️ Gent

Més notícies: