Muntatge d'un primer pla de Kiko Matamoros parlant mirant de banda i Marta López Álamo amb rostre neutre i una cinta rosa als cabells
GENT

Kiko Matamoros revela com afecta el problema de Marta López en les relacions íntimes

Kiko Matamoros ha parlat en exclusiva amb 'E-Notícies' sobre com ha viscut ell la malaltia de la seva dona

Des d'E-Notícies ens hem posat en contacte amb el Kiko Matamoros per saber com es troba la seva dona, la Marta López, després que els metges li hagin diagnosticat hipotiroïdisme.

Moment en què no ha tingut cap problema a compartir en exclusiva amb el nostre digital com ha arribat a afectar aquest problema de salut al seu matrimoni.

Primer pla de Kiko Matamoros amb rostre seriós a l'esdeveniment 'Desmontando a Séneca' a Madrid

Per això, quan li hem preguntat si aquesta malaltia ha perjudicat la seva vida sentimental, el Kiko Matamoros ha volgut fer una correcció important. "A la nostra vida sentimental no, a la sexual, sí... Les coses pel seu nom".

Tant és així que, malgrat que les seves relacions íntimes sí que han experimentat un canvi, el marit de la Marta ens ha confirmat que ara el seu vincle és molt més fort:

"Quan tens una persona al costat que no es troba bé per condicions psíquiques, mèdiques o del tipus que sigui, i veritablement l'estimes, el que fas és ajudar".

D'aquesta manera, el Kiko Matamoros ens ha deixat molt clar que, malgrat tots aquests contratemps, ell ha “entès” i “recolzat” a la Marta des del primer moment. Treien a lluir una vegada més el gran amor que sent per ella.

Kiko Matamoros ens comenta com ha afectat la malaltia de Marta a les seves relacions íntimes

Tot i ser un tema molt personal i delicat, el Kiko Matamoros no ha tingut cap problema a atendre amablement les nostres preguntes. Tant és així que durant la nostra conversa telefònica ens ha confessat com ha viscut ell el nou problema de salut de la Marta.

Tot i que ha assegurat que en el camp sentimental no ha notat diferència, sí que ens ha confirmat que l'hipotiroïdisme sol afectar la libido de la persona malalta. Motiu pel qual les seves relacions íntimes sí que van disminuir de forma considerable.

Kiko Matamoros amb la seva parella, Marta López Álamo, celebrant el seu compromís

Tot i això, el Kiko Matamoros ens ha aclarit que, malgrat tots aquests problemes, ha "recolzat" a la Marta en tot moment. A més, l'excol·laborador de televisió ens ha confirmat que la seva dona “està en tractament i ja està molt millor”:

"Ara està infinitament millor. Això no és qüestió de gestionar psicològicament res, és tenir un tractament mèdic adequat i ja està".

Però el Kiko Matamoros no ha estat l'únic a parlar sobre aquest delicat tema conjugal. Durant la seva intervenció al podcast de la Jessica Bueno i el Luitingo, la Marta López Álamo s'ha sincerat sobre la seva recentment diagnosticada malaltia.

"Em van diagnosticar hipotiroïdisme fa poc i no em venia de gust fer absolutament res", ha confessat la model al podcast, Un cuento imperfecto.

Captura d''Un Conte Imperfecte' amb Marta López Álamo seria amb la mà a la gola el 15 d'abril de 2024

Tal com ha confessat als presentadors, la seva malaltia ha arribat a afectar diversos aspectes de la seva vida. Entre altres coses, a les seves relacions íntimes amb el Kiko Matamoros:

"Si ho feu cada dia, una vegada cada dos dies o tres cops a la setmana, i de sobte no, doncs passa alguna cosa". Tot i això, gràcies a la gran comprensió del seu marit, la Marta López Álamo ha pogut suportar aquesta situació de la millor manera possible.

"Ell em respectava, a mi amb ell em va passar igual. Quan ell va sortir de l'hospital o estava ingressat, ja que amb la via tampoc no podia", ha afegit la model a continuació.

➡️ Gent

Més notícies: