Primer pla de Kiko Hernández al plató de 'Sálvame' el 13 de juny de 2023
GENT

Kiko Hernández revela si vol tenir fills amb el seu futur marit, Fran Antón

Kiko Hernández assegura que Fran Antón és un bon pare

Kiko Hernández ha emocionat tothom en revelar la seva veritable situació. Després d'estar molt de temps jugant a la distracció ha anunciat que està enamorat de Fran Antón. La notícia del casament va deixar tots muts i molts pensaven que no entraria en detalls, però no ha estat així.

Kiko Hernández ha confirmat a Sálvame que es casarà amb Fran i que aquest cap de setmana passat ha estat un dels dies més feliços de la seva vida. S'ha adonat que és un bon pare. Per a ell és un detall fonamental i és això el que l'ha ajudat a decidir-se. Fa més d'un any que es coneixen, van treballar junts al teatre i des de llavors no s'han separat.

Muntatge en primer pla de Kiko Hernández i Fran Antón

“Durant molt de temps se n'ha parlat i s'ha dit si tinc una relació. Ha arribat el moment d'explicar la veritat. Fa temps vaig trobar la persona que em fa més feliç. Fa temps vaig trobar què és l'amor de veritat, he trobat l'home de la meva vida”, ha revelat molt emocionat.

Kiko ha deixat clar que el comportament de Fran amb les seves filles és excel·lent, per això insinua que ampliaran la família. De fet Belén Esteban es pensava que anunciaria just això: que estava esperant un nou nadó.

“He trobat la persona que em pot ajudar amb les meves filles. He trobat la persona que més estimo en aquest món i aquesta persona es diu Fran Antón”.

Kiko Hernández no descarta tenir més fills

Kiko ha explicat als seus companys que tenia alguna cosa per explicar, pensa que estava en deute amb ells i volia ser sincer. Belén Esteban s'hi ha acostat perquè pensava que diria que tornaria a ser pare i no estava tan equivocada. Quan li han preguntat pels plans per ampliar la família Hernández ha dit: “Tot arribarà”.

Captura de pantalla de Belén Esteban, emocionada, amb Kiko Hernández en recordar a Mila Ximénez i a Jorge Javier Vázquez

Belén s'ha quedat molt sorpresa quan Hernández ha dit que estava enamorat. “Jo pensava que diries que series pare”, li ha dit. El tertulià l'ha mirat somrient i ha reconegut que ho té al cap amb un “tot arribarà”.

Sálvame ha destapat la veritat, encara que queden diversos punts per resoldre. De moment sabem que aquest cap de setmana passat va fer una celebració amb els seus familiars. Al setembre celebrarà la boda per convidar els seus amics i certes cares televisives, com per exemple Belén Esteban.

➡️ Gent

Més notícies: