Primer pla de Fabiola Martínez en un acte de la Fundació BertinOsborne

Fabiola Martínez confessa que una de les seves exparelles va acabar a la presó: el motiu

Fabiola Martínez ha explicat una cosa de la seva vida que tothom desconeixia

Fabiola Martínez es va donar a conèixer al nostre país per la seva relació amb Bertín Osborne, del qual es va separar el gener del 2021. Per això tot el que sabem de la seva vida personal té a veure amb ell. Tot i això, ara s'ha sincerat i ha revelat una dada desconeguda i insòlita de la seva vida més íntima.

Fabiola ha sorprès confessant que un dels homes que formen part del seu passat va acabar a la presó. I ho va fer per un assumpte realment greu.

Fabiola Martínez se sincera com mai

L'exdona d'Osborne ha concedit una entrevista a Lecturas, on fa un repàs per la seva vida i on parla més clar que mai. Ho fa amb un objectiu clar: “M'he fet coneguda per ser la dona de Bertín, però vull que la gent em conegui com soc”.

Precisament per aquest motiu, Fabiola ha aprofitat per donar més detalls sobre la seva vida privada. I en fer-ho, ha fet una confessió que ha deixat tothom glaçat. Sí, perquè ha explicat que “vaig tenir una parella que tenia problemes amb l'alcohol i les drogues”.

Encara més, ha arribat a relatar l'episodi més dur que va viure al costat d'aquest home: “Una vegada em va agafar pel coll i em va dir que em mataria”. Una exparella agressiva i violenta que, com ha explicat, “dos mesos després de trencar amb ell vaig saber que va acabar a la presó”. "Va anar a la presó per abusar d'una de les filles".

Fabiola Martínez en un acte feliç i mirant a càmera
Fabiola Martínez ha deixat clar que no ha tingut una vida tan fàcil com es podia imaginar. | Europa Press

Un testimoni esgarrifós que ha servit a Martínez per deixar clar que encara hi ha moltes coses que no coneixem. També ha revelat que no va tenir una infància tranquil·la perquè patia assetjament i va haver d'aprendre a defensar-se.

Fabiola Martínez parla de Bertín Osborne

Fabiola Martínez no ha dubtat a posar sobre la taula el seu matrimoni amb Osborne i també la seva separació. Així, per exemple, ha admès de manera clara que “amb ell, que és la relació més llarga que he tingut, l'ombra de la infidelitat sempre hi era”.

De la mateixa manera, ha reconegut que "quan em vaig separar em donaven atacs d'angoixa a la nit. Segurament he necessitat ajuda psicològica, però no l'he buscada. Plantejar-m'ho em fa por”.

“Com m'assegui davant un psicòleg o una psicòloga i comenci a treure, no sé què pot passar”. I és que, a més de la ruptura en si, hi ha alguna cosa que li ha dolgut molt del pare dels seus dos fills. Exactament, ha dit que “ell no hauria d'haver dit que mai va estar enamorat. Perquè què diem als fills, que no són producte de l'amor?”.

“Aquí es va equivocar”, ha assegurat. 

Fabiola, de la mateixa manera, no ha dubtat a afrontar els constants rumors de reconciliació amb Osborne que durant aquests dos anys han anat apareixent. Sobre això, ha manifestat: “Algunes persones em diuen encara: «Heu de tornar, fèieu una parella estupenda»”.

“Mare meva, jo crec que va ser la millor decisió. Nosaltres estem bé”.

D'aquesta manera, ha deixat clar que la porta està tancada i que està encantada amb la seva vida actual. Una vida que té dedicada a la cura dels seus dos petits i també a la feina. Ens estem referint a la seva tasca com a col·laboradora al programa Y ahora Sonsoles, d'Antena 3.

I, per descomptat, continua al capdavant com a presidenta de la Fundació Bertín Osborne, que està adreçada a ajudar les famílies amb nens amb discapacitat.