Primer pla de Kiko Hernández parlant a càmera amb el rostre seriós a 'Sálvame'
GENT

Kiko Hernández publica la imatge que confirma les sospites sobre Belén Esteban

Kiko Hernández ha aclarit molts dubtes sobre la relació que l'uneix amb Belén Esteban

Kiko Hernández es troba a Miami en aquests moments gravant el nou Sálvame per a Netflix. Ara bé, no hi està sol, té al costat un total de set col·laboradors de l'esmentat format, entre els quals hi ha Belén Esteban.

Kiko, que està aprofitant el seu temps lliure per continuar organitzant la seva boda amb Fran Antón, també ha optat per ser molt actiu a les xarxes. Tant és així que ha compartit una fotografia amb Belén Esteban que confirma les sospites que es tenien. Sí, deixa clar que tenen una relació molt especial.

Kiko Hernández comparteix la foto que demostra la veritat sobre Belén Esteban

Kiko Hernández sempre ha estat molt protector de la seva vida privada i utilitzava les xarxes bàsicament per revelar projectes professionals. Tot i això, des que va fer pública la seva relació amb Fran, ha canviat. Puja més instantànies al seu perfil d'Instagram i moltes tenen un marcat caire personal.

Així, l'exconcursant de Gran Hermano 3 ara ha compartit una imatge amb Belén Esteban a Miami, on estan treballant. Se'ls hi veu molt somrients i ell apareix abraçant-la. D'aquesta manera, el madrileny ha volgut deixar de manifest que tenen una relació estreta.

Sí, ha demostrat que tot el temps que han passat cada tarda a Sálvame els ha servit per forjar una amistat sòlida. I una bona mostra són les paraules que ell ha escrit per acompanyar la instantània: “Després de 14 anys, seguim junts i el que ens queda”.

Aquest text és tota una declaració d'intencions per part de Kiko. Li exposa a Belén que sempre continuaran tenint aquesta relació tan especial, que els ha portat a estar units tant en els bons moments com en l'adversitat. Moments emotius, molts dels quals han tingut lloc en un plató davant de la mirada dels espectadors.

Captura de pantalla de Belén Esteban, emocionada, amb Kiko Hernández en recordar a Mila Ximénez i a Jorge Javier Vázquez
Kiko Hernández ha viscut moments molt especials amb Belén a la televisió | Mediaset

Com no podia ser altrament, aquesta publicació d'Hernández no ha deixat indiferent els seus seguidors. Per això, ha rebut molts 'm'agrada' i també nombrosos comentaris, entre els quals prevalen els que els feliciten per l'amistat que tenen. Exemples són missatges com aquests: “Quina amistat més maca i expressant-la a la meva ciutat, Miami”.

En aquesta mateixa línia hi trobem: “Sou els millors i us trobo molt a faltar a la televisió”, “Quin gust veureu junts com sempre. Ja espero amb ànsies el vostre nou programa” i “M'alegro molt d'aquesta bonica amistat que teniu”.

Sense oblidar tampoc: “Bravo per aquesta amistat”, “D'això es tracta de ser amics”, “Quina parella”, “Sí que sou grans amics. Però, si la continues prement així, a veure si et dura hahaha” i “Que bonic és estimar i que bonic és ser-hi sempre”.

Kiko Hernández estreny llaços amb els seus companys

El xicot de Fran Antón es troba aprofitant aquesta estada a Miami per gaudir més de la companyia dels seus amics, com ara Belén. Encara que també està utilitzant-la per estrènyer vincles amb algú amb qui en el passat va tenir una unió especial que va acabar esquerdant-se en diferents ocasions. Ens estem referint a Lydia Lozano.

Kiko, en concret, està passant molt de temps amb la col·laboradora fora de les càmeres. Hem pogut veure tots dos plegats de compres per la ciutat. Exactament, se'ls ha enxampat passejant i adquirint diversos articles en una coneguda sabateria de l'urbs.

Kiko Hernández i Lydia Lozano passejant per Miami
Kiko Hernández també està passant molt de temps amb Lydia | E-Noticies

D'aquesta manera, sembla que han lligat tots els caps del passat i tornen a ser els amics que hi eren. Vaja, que a Hernández aquesta experiència li està resultant molt enriquidora tant professionalment com personalment.