Primer pla de Rosa Benito

Rosa Benito es pronuncia sobre el bebè d'Ana Obregón i ella reacciona

Rosa Benito comparteix què pensa de l'empresària a través de les xarxes socials

Rosa Benito ha volgut pronunciar-se públicament sobre l'última exclusiva d'Ana Obregón. Ara bé, el que menys s'esperava la guanyadora de Supervivientes era que la biòloga reaccionés a les seves paraules a través de les xarxes.

Fa tot just unes hores, la revista ¡Hola! ha publicat l'últim posat estiuenc de la 'socialité'. Tot i això, el que més ha cridat l'atenció de Rosa Benito i la resta dels seus lectors han estat les declaracions de l'actriu.

Primer pla d'Ana Obregón a la presentació del llibre del seu fill
Ana Obregón parla de la seva neta durant la seva darrera entrevista | GTRES

Durant aquesta xerrada, l'entrevistada ha revelat algunes dades sobre la vida de la seva neta, Ana Sandra. Per això, i després d'assegurar que vol celebrar el bateig de la nena a Madrid, al setembre, ha fet una confessió inesperada.

Segons ha assegurat, ja ha escollit la persona que es farà càrrec de la neta quan ella falti. "Ja tinc escrit en el meu testament i qui cuidarà Anita quan jo no hi sigui. Serà Celia, la meva neboda, a més, serà la seva padrina de baptisme".

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Tanmateix, allò que més ha cridat l'atenció de les seves declaracions ha estat la confessió familiar inesperada que ha compartit amb aquesta revista. Fa unes quantes setmanes, la biòloga va descartar la possibilitat de donar-li un germanet a la nena. Ara bé, tot apunta que ara s'estaria replantejat la seva decisió.

Ara, i després de fer-se ressò de totes aquestes confessions, Rosa Benito ha acudit a les seves xarxes socials per donar la seva opinió sobre això.

Rosa Benito es pronuncia sobre la darrera l'entrevista de la biòloga

Rosa Benito ha tret un lloc en les esperades vacances d'estiu per comentar l'última entrevista de la 'socialité'. Per això, no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora de compartir amb els seus més de 265 000 seguidors què opina sobre això.

Fa uns dies, l'extertuliana es va traslladar fins a Chipiona per gaudir, juntament amb els seus éssers estimats, de les increïbles platges d'aquesta ciutat gaditana.

Encara que Rosa Benito està molt centrada en la seva vida familiar, no ha volgut deixar passar l'ocasió per pronunciar-se sobre aquesta exclusiva. Per això, només sortir a la venda l'últim número d'¡Hola!, la perruquera ha acudit a un quiosc per aconseguir-ne un exemplar.

Muntatge d'Ana Obregón somrient i Rosa Benito amb el rostre seriós
Rosa Benito es pronuncia sobre la darrera exclusiva d'Ana | GTRES, E-Noticies

Després de llegir-se tot el reportatge, l'exdona d'Amador Mohedano ha tornat a les seves històries del seu Instagram per donar la seva opinió més sincera.

Al costat d'una fotografia de la portada, Rosa Benito ha assegurat que "estava desitjat tenir" la revista a les mans. "Una entrevista de cor", han apuntat a continuació, juntament amb diversos emojis.

Unes paraules que, segons sembla, han aconseguit emocionar la mateixa Ana. Uns minuts després, l'empresària ha compartit aquesta publicació a les històries del seu perfil d'Instagram. A més, ha volgut reaccionar a les seves paraules amb l'emoticona d'un cor.

Tot i això, Rosa Benito no ha estat l'única persona que s'ha pronunciat públicament sobre les últimes declaracions d'Ana Obregón. En només unes hores, centenars d'usuaris de les xarxes socials han volgut compartir amb la resta de la comunitat les seves opinions.

Storie d'Ana Obregón amb la portada de la revista '¡Hola!' amb el posat d'estiu
Rosa Benito comparteix la portada d'Ana a les xarxes socials | @ana_obregon_oficial, instagram

"Si us plau, quin reportatge més bonic", ha assegurat un internauta. "Me n'alegro molt. Mereixes ser feliç amb la teva nena, ja n'hi ha prou de jutjar ningú", ha assegurat una altra persona.

Ara bé, com calia esperar, les crítiques per part dels detractors d'Ana no s'han fet esperar. "Aquesta dona li està traient molt de partit a allò de la seva neta, és de vergonya, on hi ha la protecció al menor".

"Doncs res, el menor que sigui com un cotxe o una casa. Es deixa en herència, com que, total, va ser un capritx i només es va abusar d'una dona per tenir-lo. El compres, el fas servir per donar exclusives i guanyar diners i, quan mors, el deixes a un altre perquè se'n faci càrrec", ha sentenciat, amb duresa, un usuari.