Primer pla de Kiko Hernández parlant a càmera amb el rostre seriós a 'Sálvame'

Kiko Hernández, acusat d'estar aprofitant-se de Rocío Carrasco: el motiu

Titllen d'interessat Kiko Hernández per una raó

Per a ningú no és cap novetat que Kiko Hernández i Rocío Carrasco mantenen un vincle d'amistat molt estret. Una excel·lent relació que va començar quan l'excol·laborador la va començar a defensar a Telecinco dels atacs dels clans Flores i Mohedano.

Des de llavors, tots dos han estat carn i ungla. De fet, quan Kiko Hernández va concedir una entrevista per a Lecturas, va explicar que Rocío era “molt amiga seva” i que estava convidada a la seva boda.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

A més, va revelar que donava “molt amor” a les seves filles, cosa que va demostrar encara més que Kiko Hernández s'emporta a meravella amb la filla de 'La Jurado'.

Tanmateix, no tot seria color de rosa en la seva relació. Les males llengües acusen Kiko Hernández d'estar aprofitant-se de Rocío Carrasco per beneficiar-se'n.

Foto de Rocío Carrasco abraçant a Kiko Hernández mentre mira a càmera a un plató de Telecinco
L'amistat entre Rociíto i Kiko Hernández, al punt de mira | @kikohernandeztv

A Kiko Hernández li podria sortir rendible la seva amistat amb Rocío Carrasco

Kiko Hernández podria tenir un pla perquè la seva amistat amb Rociíto li acabi sortint rendible. Així mateix ho han explicat des de Don Diario, que asseguren que l'excol·laborador podria tenir intencions ocultes.

Se sap ben bé que, des que Kiko Hernández va fer pública la seva relació amb Fran Antón, ha concedit diverses entrevistes a diferents mitjans. Per tant, tenint en compte això, que arribi a concedir una exclusiva el dia de la seva boda no seria gens estrany.

És cert que la seva boda interessaria, i molt, fins al punt que sortiria a les portades de les revistes, però, segons aquest mitjà, generaria més expectació un altre petit detall.

"Rocío Carrasco augmentarà notablement el preu de l'exclusiva i Kiko Hernández espera treure diversos milers d'euros gràcies a la presència de la filla de 'La más grande' a les fotos", deien des d'aquesta publicació.

Primer pla de Kiko Hernández plorant al plató de ‘Sálvame’
Kiko Hernández es podria aprofitar econòmicament de la seva amiga | Mediaset

Al cap i a la fi, el caixet de Rociíto no és el mateix que el de l'excol·laborador de Sálvame. L'exdona d'Antonio David Flores és un dels personatges mediàtics que més susciten interès i, per tant, ven més.

De manera que, tornant a aquesta teoria, el mitjà apunta que Kiko Hernández tindria una amistat amb ella purament per interès, cosa que ja es va rumorejar fa un temps.

Kiko Hernández mai no ha estat exempt de comentaris que el titllaven de ser una persona interessada amb Rociíto. I és que, molt abans de les docusèries d'aquesta última, ell era un dels primers a criticar-la, un passat que no oblida ningú.