Primer plànol de Julián Muñoz amb rostre seriós i assenyalant amb el dit
GENT

Julián Muñoz torna a tenir problemes: les fotos actuals que pocs esperaven

Preocupa l'estat de salut de Julián Muñoz per les imatges publicades

No hi ha cap dubte que ningú veia venir el que va publicar ahir en exclusiva la revista Semana sobre Julián Muñoz. I és que aquest mitjà digital va treure a la llum unes imatges de l'expolític en un estat que ha fet saltar totes les alarmes.

És evident que Julián Muñoz està tornant a tenir problemes de salut perquè, tal com s'ha pogut veure, es troba en unes condicions força delicades. Així, dos anys després d'aconseguir la llibertat “per una malaltia greu i incurable”, l'andalús continua patint com el primer dia aquestes conseqüències.

Ara, tal com ha demostrat Semana, Julián Muñoz està intentant suportar aquesta complicada situació portant un estil de vida totalment oposat al que tenia abans.

La nova vida de Julián Muñoz després de la presó

Semana ha confirmat en exclusiva que Julián Muñoz està portant una nova vida després que, segons ell, li detectessin malalties que són “greus i incurables”. A més d'això, l'equip mèdic va comunicar a l'andalús que el pronòstic de vida “és curt”.

Així, després de la seva etapa a la presó, ara l'expolític està més tranquil que mai gaudint del seu entorn més proper i sense estar al focus mediàtic. Segons aquest mitjà digital, l'exparella d'Isabel Pantoja gaudeix d'aquesta nova vida al costat d'una misteriosa dona rossa.

Una senyora que l'acompanya al gimnàs Pádel Real Club, així com a diferents restaurants de Marbella. Però Julián Muñoz no només va sempre al costat d'aquesta dona desconeguda, sinó que també té ben a prop els seus familiars. 

Concretament, amb qui passa més temps és amb les seves estimades netes, que l'acompanyen al Club Internacional a jugar a Golf. És allà on Julián Muñoz ensenya les petites a ser unes grans expertes en aquest esport.

Imatge de Julián Muñoz, amb uns papers a la mà, passejant a Algesires
Julián Muñoz està patint les conseqüències de la seva dura malaltia. | GTRES

Suposem que de qui no se separarà tampoc Julián Muñoz serà d'Elia, la seva filla, qui recordem que pateix càncer. Encara que, hi ha la possibilitat que es trobi totalment recuperada d'aquesta malaltia perquè a la biografia de les seves xarxes socials va posar la frase “Fighter & Winner” (lluitadora i guanyadora).