Primer pla Rocío Flores amb rostre somrient
GENT

Rocío Flores explica una cosa sobre Rocío Jurado que provoca una revolució

Rocío Flores ha tornat a posar-se en el punt de mira pel que ha dit sobre la seva àvia

Rocío Flores està contínuament al centre de la polèmica, volent o no. Quan no és per la relació amb la seva mare, ho és per les acusacions que li ha fet l'exnòvia del seu pare, Marta Riesco. I ara ho és per una cosa que ha dit i que ha generat una autèntica revolució a les xarxes socials.

Rocío ha pronunciat unes paraules sobre la seva àvia materna que han generat estupor i malestar a parts iguals. Tant és així que li estan plovent les crítiques.

Rocío Flores i la seva manifestació més controvertida

La filla d'Antonio David ha vist que aquests dies han fet un homenatge al seu avi matern, Pedro Carrasco. En concret, a aquest per fi li han dedicat una escultura a la seva terra natal i ella se n'ha mostrat molt orgullosa. I és que, com ha explicat al canal del seu pare, “soc un clon d'ell i la veritat és que m'encanta”.

Això sí, en un acte és on ha parlat més del gest que ha tingut amb el que va ser boxejador i ha provocat indignació. L'ha generat perquè per exalçar-lo a ell ha optat per 'menysprear' la seva àvia materna, 'La Jurado'.

Rocío Jurado, amb la seva cunyada Rosa Benito i exmarit, Pedro Carrasco, en un esdeveniment familiar tots tres amb cares serioses
Rocío Flores ha optat per comparar innecessàriament els seus avis materns. | Europa Press

Les paraules de Rocío Flores han estat exactament: “Per mi, els meus avis van per bandera. I m'hauria agradat que aquest reconeixement hagués passat ja fa molt de temps. La meva àvia era cantant, però és que ell era boxejador”.

“Realment el que era de pes fonamental era el meu avi. La meva àvia era cantant, era 'La més gran'. Però com a esportista reconegut, campió del món en pes ploma i d'Europa 20.000 vegades era ell”.

Rocío Flores es posa al centre de la polèmica

Rocío Flores amb aquestes paraules ha provocat indignació entre moltes persones. Per això li han plogut i li estan plovent missatges realment durs i crítics. És clar, perquè no s'entén que per lloar els fets de Carrasco hagi hagut de comparar-ho amb 'La Jurado'.

Així, a les xarxes es poden llegir comentaris en contra com ara “que patètica és, causa un rebuig brutal”, “és per llençar-li una nectarina a la cara” i “també ha deixat anar això per masclisme. Tingues en compte la persona que li ha estat rentant el cervell durant anys”.

Primer pla de Rocío Flores amb rostre seriós caminant pel carrer

A Rocío Flores no deixen d'arribar-li crítiques per les paraules fora de lloc. | Europa Press

En aquesta mateixa línia trobem: “Com si l'avi li tingués estima”, “a ella sí que se la reconeixerà. Sí, per ser una pega mares, això sí que és ser un pes pesant” i “no es pot ser més dolenta”.

“Com que ha vist que Rocío Jurado tirava per la seva filla i odiava el porc del seu pare, ara té mania a l'àvia” i “aquí la influència de l'ésser. Se li dona de meravella menystenir les dones i deixar-les en segon pla. El seu masclisme no coneix el respecte cap a la seva àvia que, per cert, per ser menys important quadruplicava els ingressos del seu marit”.

I aquí no ha quedat tot, ja que n'hi ha que consideren que aquestes declaracions de Rocío estan fetes a propòsit amb un objectiu. Ho han exposat amb piulades com aquesta: “Ha aconseguit el que volia, sortir del contenidor i que se'n torni a parlar. A les persones dolentes, zero visibilitat”.

“Que segueixin aquí a la paperera de la història” i “quina mala llet tens amb el jove que ets. No és el que dius, que ja és ridícul, és el to i la forma despectiva en què ho dius. Se't nota moltíssim el que sents cap a ella, ja ni dissimules”.