Primer pla de la Marta López Álamo mirant a càmera
GENT

Marta López, dona de Kiko Matamoros, revela si tindran fills junts

Marta López ha estat sincera i ha enviat un missatge clar

Marta López ha presentat una pel·lícula i ha aprofitat per donar la seva entrevista més personal. La primera cosa que ha fet ha estat reflexionar sobre el seu passat i ha reconegut que va tenir problemes. Se sent orgullosa d'haver-los superat i creu que gràcies a ells va madurar abans i ha esdevingut una gran dona.

“L'adolescència la vaig viure bé, però acabava de sortir de l'anorèxia i tenia 18 anys, vaig començar a viure en aquell moment. Totes les noies de la meva edat ja havien sortit de festa o estat amb nois, però jo no, així que vaig viure amb 18 anys. Ara mateix relativitzo tot més, m'ha donat maduresa haver passat pel que vaig passar”.

Captura del programa 'Sálvame' del dijous 2 de juny amb Marta López i Kiko Matamoros acabats de casar
Marta López està molt enamorada de Kiko Matamoros. | Telecinco

Marta López assegura que el millor que ha fet ha estat casar-se amb Kiko Matamoros i promet que sempre ho va tenir clar. També ha parlat d'un tema important i ha aclarit la gran incògnita: sí, vol tenir fills. El problema és que ara no té temps i s'estima més esperar.

Li han preguntat per com se sentiria en veure un nen a casa seva. “Això ja ho tenim de tant en tant amb el seu net, d'aquí a una mica perquè la meva feina és el primer. El tema de tenir un fill és un pas més gran, no és només ell i jo, és una persona més i vull tenir temps per al meu fill”.

Marta López vol ampliar la família

Marta vol tenir fills amb el seu marit, però creu que de moment ha de resoldre alguns assumptes laborals. Vol passar el màxim temps possible amb el seu futur fill, per això ara no s'ho planteja. Encara ha de passar un temps perquè la seva vida sigui més estable. 

Marta López Álamo, parella de Kiko Matamoros, posant en un event
Marta López té les idees molt clares. | GTRES

“Jo em considero una dona seductora, la meva arma és el cap perquè jo crec que se sedueix amb el cap, al final el físic res. Ja sóc una senyora casada, als Estats Units es canvien el cognom i jo ara seria senyora Matamoros. Jo no sé si soc intel·ligent, el que sí que soc és molt curiosa i m'encanta saber coses, dono importància al coneixement”, reflexiona.

Assegura que sempre ha sabut que la seva relació amb Kiko Matamoros seria estupenda. “Jo vaig començar una relació i sabia que sortiria bé, no he callat cap boca, només ha passat el que havia de passar. Si hagués sortit malament, no hauria passat res. Hauria estat una relació real”.