Muntatge amb Raquel Bollo amb una imatge de Mila Ximénez a Telecinco
GENT

La reconciliació de Raquel Bollo i Mila Ximénez a Telecinco que ningú no ha oblidat

Raquel Bollo i Mila Ximénez van protagonitzar una gran reconciliació després d'uns quants anys d'enfrontament

Belén Esteban i Terelu Campos van protagonitzar fa pocs dies una reconciliació molt esperada. Les col·laboradores televisives van gaudir i van compartir confidències després d'un llarg temps sense veure's en una festa organitzada per Joaquín Torres i Raúl Prieto. Tot i que aquest retrobament era molt desitjat, no ha estat l'únic protagonitzat per cares conegudes de la petita pantalla.

Raquel Bollo i Mila Ximénez, companyes de Terelu Campos i Belén Esteban a Sálvame, van estar molts anys enfrontades. La raó? El seu diferent punt de vista sobre l'operació Malaia, la mediàtica investigació judicial sobre la corrupció urbanística a Marbella.

Cal recordar que Raquel Bollo era amiga d'Isabel Pantoja i Mila, per altra banda, defensava Mayte Zaldívar, exdona de Julián Muñoz. Durant molts programes, totes dues tertulianes van deixar a la vista les seves diferències. Un enfrontament televisiu que es va lliurar en diversos platós de Telecinco com Sábado Deluxe, Dolce Vita o A tu lado, on totes dues treballaven com a tertulianes.

Captura imatge Mila Ximénez i Raquel Bollo enfadades

La de Belén Esteban i Terelu no és l'única reconciliació mediàtica

L'any 2007, totes dues finalment es van posar d'acord per fer les paus. Una escena per al record en què es van unir cansades de discutir per les dues dones que van ser parella de l'exalcalde Julián Muñoz.

Mila Ximénez va demanar “disculpes públicament” a la seva companya per la manera com s'hi havia dirigit alguna vegada. Raquel Bollo, per part seva, li va demanar que, a partir d'aquell moment, separessin la seva vida personal de la professional.

“Cada una que defensi la seva amiga, però res més. No ens hem d'atacar per coses privades”, afirmava Raquel Bollo.

“Els personatges són Isabel i Mayte. Estem treballant i podem opinar i enfrontar-nos, però les nostres vides s'han de deixar de banda i no fer-les servir com a atac”, va concloure la mare de Manuel Cortés en to conciliador.

Foto de Mila Ximénez amb Raquel Bollo a l'aniversari de Terelu Campos l'any 2013

Totes dues es van demanar disculpes pels enfrontaments passats i van pactar no embrancar-se en més acalorats debats. Des de llavors cadascuna defensaria qui considerés, assegurant no atacar-se més l'una a l'altra.

Va ser llavors quan Mila i Raquel es van aixecar dels seus seients i es van fondre en una commovedora abraçada. Un gest davant el qual el públic va reaccionar amb un aplaudiment.

Terelu Campos i Belén Esteban enterren la destral de guerra després de mesos distanciades

L'acostament produït entre Belén Esteban i Terelu Campos recorda aquest altre acostament històric. Ha estat la filla de María Teresa Campos qui s'ha encarregat d'explicar què va passar.

“Belén va venir a buscar-me per demanar-me perdó i jo li vaig dir que la que mai canvia soc jo. Jo, quan estimo algú, l'estimo sempre i sempre intentaré tenir-la a prop i no fer-li mal”, assegurava la col·laboradora. Pel que sembla, tot va sorgir després d'una conversa entre Belén i Terelu en què l'ex de Jesulín va voler posar fi a aquesta guerra.

Muntatge de Terelu Campos i Belén Esteban en el seu retrobament en una festa

Tot i això, Terelu ha deixat clar quina era la seva única prioritat: no fer mal a algú a qui ha estimat tant. “Per descomptat jo no li faria cap lleig”, explicava Terelu a través d'una companya al programa de televisió en què treballa.

➡️ Gent

Més notícies: