Muntatge de Julián Contreras amb ulleres i auriculars a les orelles i Cayetano Rivera amb el coll gris de la jaqueta aixecat
GENT

Julián Contreras canvia de rumb i pren una decisió inesperada amb Cayetano Rivera

Julián Contreras rectifica una actitud que havia mantingut durant molt de temps amb el seu germà Cayetano

Julián Contreras va reaparèixer al seu canal de YouTube fa dues setmanes per explicar com es trobava el seu pare després de sotmetre's a una intervenció. El fill de Carmina Ordóñez, que està molt unit al seu progenitor, no manté, però, cap relació amb els seus dos germans grans. Tot i això, el benjamí dels Ordóñez ha tingut un gest recentment amb Cayetano que ha aixecat les sospites sobre un acostament.

Fa molt de temps que la relació entre els germans és inexistent. Un fet de què Julián Contreras va parlar en un plató de Telecinco fa uns mesos. Tot i això, sembla que els germans tornen a seguir-se a les xarxes socials, un gest que podria passar desapercebut, però que té gran importància.

Captura de pantalla dels perfils d'Instagram de Julián Contreras i Cayetano Rivera mostrant la secció de

Va ser el mes de gener passat quan el menor dels fills de Carmina Ordóñez posava data al seu desacord amb els seus germans. Contreras assenyalava que va ser el dia del casament de Cayetano Rivera amb Eva González el moment que ho va desencadenar tot.

Julián Contreras i Cayetano Rivera es tornen a seguir a les xarxes socials

"Me'n vaig del casament perquè em sento incòmode i disgustat. Ningú es va acostar a parlar amb mi", explicava a ¡De Viernes! Julián. Un enllaç que va tenir lloc el novembre de l'any 2015 a Sevilla i després del qual Contreras va assegurar que va ser convidat únicament per sortir a la foto amb els germans.

Si fins aquell moment la relació dels Ordóñez no era del tot fluida, aquella trobada va suposar un punt d'inflexió entre ells. Ni tan sols quan va sortir a la llum que Julián va ser desnonat per la seva propietària, Cayetano va voler fer declaracions sobre això en suport al seu germà.

El torero, sempre discret pel que fa a la seva vida privada, no es va voler pronunciar davant els mitjans sobre el deute acumulat de més de 20.000 euros de lloguer del seu germà.

Muntatge de Cayetano Rivera amb Julián Contreras de fons

Tot i això, ara el fet que tornin a seguir-se a les xarxes podria significar que tots dos s'hagin replantejat la seva relació.

Julián, que fa uns mesos que viu a Còrdova, segueix pujant contingut al seu canal de YouTube. Precisament fa només uns dies el streamer va compartir amb els seus seguidors com havia anat l'operació a què havia estat sotmès el seu pare.

El segon marit de Carmina Ordóñez pateix des de fa anys una malaltia degenerativa. Un glaucoma que li causa pèrdua de visió i ceguesa. Precisament aquest ha estat el motiu de la seva operació.

Cayetano i Julián podrien haver acostat postures

"L'operació ha sortit bé, és complexa, tot el que sigui operar dels ulls és complicat. Ha tingut un petit sagnat", assegurava el dia de la intervenció.

Dies després informava de com estava sent el postoperatori. "No hi ha hagut complicacions, però és complicat. És una dedicació constant, al final no es pot defensar degudament per si mateix i cal estar molt al damunt", reconeixia Julián.

Fotografia de Julián Contreras, pare i fill, passejant junts amb una borsa d'esport

És possible que, tenint en compte la delicada situació per la qual travessa el pare de Julián, Cayetano s'hagi interessat pel seu estat. El fet que tornin a seguir-se a les xarxes és sens dubte un gest que podria indicar una nova etapa en la seva relació.

➡️ Gent

Més notícies: