Fotomuntatge de Judit Mascó amb una imatge amb el seu marit i un cor vermell de fons

GENT

Judit Mascó i la desconeguda història d'amor amb Eduardo, pare de les seves 4 filles

La sorprenent i desconeguda història d'amor de Judit Mascó i Eduardo Vicente, el pare de les seves quatre filles

Judit Mascó és una de les models més icòniques de Catalunya. No només ha deixat una empremta inesborrable al món de la moda, sinó que també ha cultivat una família plena de talents. Mare de quatre filles, ha sabut combinar la seva carrera professional amb la seva vida familiar.

Judit Mascó i el seu marit, Eduardo Vicente, han format una sòlida i amorosa família amb les seves quatre filles: la Maria, la Paula, la Romita i la Clara. La Maria, la primogènita, ha seguit els passos artístics de la seva mare, desenvolupant-se com a artista plàstica.

La Paula s'està obrint camí com a actriu, així demostra la seva passió per les arts. La Romita és la filla que la parella va adoptar a Haití el 2001. Tot i no haver seguit una carrera acadèmica inicialment, ha trobat la seva passió en el disseny d'interiors.

Finalment, trobem la Clara, la qual és la menor. No hi ha dubte que les filles d'Eduardo Vicente i Judit Mascó han demostrat tenir un fort sentit artístic i un compromís amb diverses causes. No obstant això, cap ha seguit els passos del seu pare, el qual és advocat.

Judit Mascó amb les seves filles

Judit Mascó i la seva desconeguda història d'amor amb Eduardo

Un dels dies més feliços de Judit Mascó va ser el 23 de juliol del 1993, quan es va casar amb Eduardo Vicente. La parella es va conèixer quan Judit tenia 15 anys, ja que Eduardo era el millor amic del seu germà.

El casament va ser una cerimònia íntima celebrada a l'ermita del castell de Sant Lluís de Rístol, a Viladecavalls. De fet, a la cerimònia només hi van assistir 80 persones.

La vida al costat d'Eduardo, ha estat, segons paraules de Judit, "la seva riquesa més gran". Junts van viatjar per primera vegada a l'Índia el 1996. Durant aquest viatge, la parella va decidir apadrinar dos nens, una experiència que els hi va deixar una empremta profunda.

La model i presentadora Judit Mascó amb el seu marit

L'èxit de Judit Mascó com a model i presentadora només és una faceta de la seva vida. El seu veritable èxit rau en la creació d'una família unida i talentosa, amb unes filles que continuen el llegat de creativitat i solidaritat.

En un món on les figures públiques sovint són conegudes només per la seva feina, la història de Judit Mascó i el seu marit ofereix una perspectiva inspiradora. Especialment per l'equilibri que han aconseguit entre la seva vida professional i familiar.

➡️ Gent

Més notícies: