Fotomuntatge d'Agnès Marquès i Helena García Meleroo

GENT

Agnès Marquès ja té una nova feina a TV3: parella d'un conegut d'Helena García Melero

Agnès Marquès ja té nova feina a la televisió pública de Catalunya després de l'adeu del programa 'Planta Baixa'

Agnès Marquès, una de les presentadores més reconegudes de la televisió catalana, ha trobat un nou rumb a TV3 després de la fi de Planta Baixa. Aquest canvi marca una nova etapa a la seva carrera, plena de reptes i oportunitats.

Agnès Marquès va començar la seva carrera al periodisme amb una sòlida formació acadèmica. El primer gran salt a la fama es va produir en formar part de l'equip de notícies de TV3, on va compartir pantalla amb Ramon Pellicer.

Posteriorment, Agnès Marquès es va aventurar al Canal 33 amb el programa La gent normal, encara que va passar desapercebut. Tot i això, el seu talent no va trigar a ser reconegut pel Grup Godó, que la va fitxar per conduir el programa No ho sé a RAC1.

Captura d'Agnès Marqués presentant Planta Baixa a TV3

TV3 diu adeu al programa Planta Baixa

El 2022, Agnès Marquès va tornar a TV3 per fer-se càrrec de Planta Baixa, un magazín que buscava oferir una mirada fresca i actual a les tardes de la televisió catalana. El programa, heretat de Ricard Ustrell, tenia l'ambició de combinar informació, entreteniment i participació ciutadana. Tot i els esforços de l'equip, però, Planta Baixa no ha aconseguit complir amb les expectatives esperades.

La manca de renovació del programa ha estat un cop dur. La producció havia enfrontat desafiaments significatius. Incloent-hi retallades pressupostàries i canvis en el seu horari d'emissió, cosa que ha afectat la seva continuïtat i la seva capacitat per atraure espectadors.

Muntatge d'Agnès Marqués amb el logotip de Planta Baixa a TV3

Agnès Marquès i un conegut d'Helena García Melero, junts a TV3

La cadena ha assignat a Agnès Marquès un nou projecte: conduir nits temàtiques al programa Sense ficció. Aquest espai es dedica a l'emissió de documentals i debats en directe, abordant temes d'interès social i cultural.

Agnès Marquès estarà acompanyada per Josep Palau, un presentador conegut per la seva participació en el Tot es mou, presentat per Helena García Melero. La seva col·laboració amb la presentadora promet ser una de les apostes més interessants de TV3.

Imatge d'Agnès Marquès i Josep Palau

El primer episodi de Sense ficció abordarà el tema de l'impacte de la tecnologia als joves. Començant amb un experiment que implica deixar un grup d'adolescents sense mòbil durant una setmana. Amb l'objectiu de generar reflexió i debat entre els espectadors.

La nova feina d'Agnès Marquès a TV3 representa una oportunitat per reinventar-se i continuar contribuint al panorama televisiu català. La seva experiència i habilitat per connectar amb l'audiència, combinades amb l'energia de Josep Palau, auguren un gran programa.

Agnès Marquès continua sent una figura clau a TV3. El seu nou paper a Sense ficció no només és un testimoni de la seva versatilitat, sinó també una mostra del compromís del canal català per oferir continguts de qualitat a la seva audiència.

➡️ Gent

Més notícies: