Muntatge de Juan Urdangarin amb vestit i corbata, Felip i Letizia posant somrient i Joan Carles I amb rostre neutre
GENT

Juan Urdangarin es distancia de Felip i Letícia després del que ha fet Joan Carles I

Juan Urdangarin té molt clar del costat que vol estar en aquesta complicada situació a la seva família materna

Juan Urdangarin és el més discret dels fills d'Iñaki i la infanta Cristina. Però això no treu perquè coneguem que la relació que manté amb els Reis, els seus oncles Felip i Letícia, no és gens bona. És més, ara s'ha sabut que se n'ha distanciat encara més.

Juan Urdangarin ha pres una decisió respecte a l'últim que té previst fer Joan Carles I. Ell donarà suport al seu avi a la festa que està organitzant i això és una cosa que no ha agradat als monarques. Tant és així que ell, amb aquest gest, ha augmentat l'esquerda que hi ha.

Juan Urdangarin fa el pas que el separa més de Letícia i de Felip

Juan Urdangarin no posseeix precisament bona relació amb els Reis. I és que té clar que no comparteix el comportament que ells han tingut amb la seva mare arran del cas Nóos. Per això, sembla que va intentar no saludar a Letícia en el menjar familiar recent pel 60 aniversari de la seva tieta, la infanta Elena.

El fill gran de Cristina, de la mateixa manera, no comparteix l'actitud dels monarques amb el seu avi, Joan Carles I. Sí, amb el fet que aquest hagués de marxar a Abu Dhabi després dels seus escàndols amorosos i financers. Per aquest motiu, també li dona suport incondicionalment, per la qual cosa sempre que ha pogut ha viatjat fins allà per acompanyar-lo i mostrar-li el seu afecte.

Juan Urdangarin seriós amb jaqueta pels carrers de Vitòria
Juan Urdangarin recolzarà el seu avi en el pròxim aniversari | Europa Press

I precisament ara és el que farà també amb ell. Juan sembla que ha confirmat que estarà a la festa del 86 aniversari del seu avi. Una festa amb magnificència en què també estaran presents les dues filles de l'emèrit i la resta dels nets d'aquest, a excepció de Leonor i Sofia.

D'aquesta manera, el jove Urdangarin tornarà a desafiar Letícia i el seu marit. Els deixarà clar que ell sap molt bé de quin costat està en aquest conflicte familiar i precisament no és en el seu.

Casa Reial estaria intentant evitar la gran celebració a la qual acudirà Juan Urdangarin

Juan Urdangarin ha confirmat la seva assistència a la festa dels 86 anys de Joan Carles I. Celebració amb què aquest sembla voler festejar amb magnificència que compleix un any més i també que la seva nora, a la qual no suporta, travessa un mal moment. És clar, perquè Letícia, que considera responsable en gran part de la seva situació, està en una etapa complicada per Jaime del Burgo.

Les últimes informacions, donades per El Nacional, és que des de Casa Reial s'està intentant frenar aquest esdeveniment amb magnificència. Per això ha optat per enviar missatges a alguns assistents advertint-los de les conseqüències que tindrà acudir a aquell. Creu que així podran evitar que sigui el gran esdeveniment que l'amfitrió desitja.

Muntatge amb Letizia somrient, Felip VI amb cara estranya i Joan Carles I amb rostre neutre
Casa Real està pressionant els convidats a la festa d'aniversari | e-noticies.cat, Europa Press, GTRES

Caldrà esperar per veure si aquesta pressió fa efecte o no. De moment se sap que en aquesta cita tan especial, Joan Carles I tindrà la companyia de gran part de la família. Amb aquesta estaran també il·lustres personatges del nostre país, com seria el cas de Felipe González, Fernando Almansa i fins i tot la mateixa Alicia Koplowitz.

Així mateix, ha transcendit que aquest festeig tindrà com a escenari l'espectacular casa de més de 1000 metres quadrats on resideix el sogre de Letícia a Aràbia. Sense oblidar que el codi de vestuari que s'ha imposat per a aquest esdeveniment serà el que s'estableix a les diferents festes de Marbella.