Muntatge d'Irene Urdangarin i Juan Urdangarin al carrer
GENT

Irene Urdangarin i el seu germà Juan cometen un error que els distancia de Leonor

Irene Urdangarin no va tenir un bon comportament amb la reina Letizia durant la darrera trobada familiar

Irene Urdangarin va estar un temps vivint al Palau de la Zarzuela, però va tenir una sèrie de diferències amb Letizia. La reina no es vol veure esquitxada per cap escàndol i els costums d'Irene a Madrid li resultaven incòmodes. Així que la jove va acabar tornant a Ginebra, encara que va assegurar que tornaria per celebrar el Nadal a la capital.

Irene Urdangarin ha complert la seva promesa i s'ha reunit amb la seva família al restaurant Pabú, al barri madrileny de Chamartín. Fins allà s'ha desplaçat el seu germà Juan Urdangarin i tots dos han comès un error amb Letizia que pagaran molt car.

Muntatge d'un primer pla d'Irene Urdangarin seriosa i la princesa Elionor somrient
Irene Urdangarin i Leonor són molt diferents | e-noticies.cat

Cap d'ells no va ser amable amb la reina i fins i tot van intentar no saludar-la, cosa que també va fer la infanta Cristina. Aquesta actitud enfadarà Leonor, que no té un bon concepte dels seus cosins, de fet fa temps que no es veuen.

La periodista Pilar Eyre, experta a Casa Real, ha explicat al canal de YouTube l'origen d'aquest enfrontament. Segons explica, Letizia no va tenir més remei que "fer la seva penitència" i anar a la darrera reunió familiar. La infanta Elena va celebrar el seu aniversari a Madrid i el focus d'atenció estava posat a la nostra reina.

Muntatge de fotos de primer pla de Juan Urdangarin i la seva cosina, la princesa Leonor de Borbó, amb el palau de El Pardo de fondo
Juan Urdangarin porta molt sense veure Leonor | GTRES, Google Maps, e-noticies.cat

Letizia, a causa de tot el que ha passat amb Jaime del Burgo, no va tenir més remei que assistir a la cita. Això sí, no va consentir que les seves filles Leonor i Sofia es desplaçaran fins allà perquè volen que estiguin apartades de tot. Va arribar somrient, però el que va passar dins del restaurant amb Irene i Juan Urdangarin és molt significatiu.

Irene Urdangarin va intentar no saludar Letizia

El mitjà A Blau assegura que la infanta Cristina no va saludar Letizia a causa de tots els problemes que hi ha entre elles. Els seus fills Irene Urdangarin i Juan Urdagarin van intentar fer el mateix i van cometre una fallada. Van ser molt distants amb la dona de Felip VI , actitud que ha acabat de distanciar-los de Leonor.

La princesa és conscient dels seus deures institucionals i està apartada de totes les polèmiques de la família. No obstant, és un secret de domini públic que entre ella i Irene no hi ha una bona connexió. Tenen interessos completament diferents i les seves trajectòries no hi tenen res a veure.

Muntatge amb Letizia somrient i Felip d'esquena junts, i Irene Urdangarin saludant
Irene Urdangarin vol mantenir les distàncies | e-noticies.cat, GTRES

Mentre Leonor està triomfant en la seva formació militar a Saragossa, Irene Urdangarin no ha aconseguit entrar a la universitat. En canvi, s'ha proposat treure's el carnet de conduir, cosa que alguns periodistes han subratllat més del compte. Pilar Eyre considera que aquesta és una altra fallada que accentua encara més les diferències entre Leonor i Irene.

A Blau ressalta que Irene Urdangarin i Juan feia temps que no veien Letizia. Tot i això, tant ells com Pablo Urdangarin no perdonen l'actitud que la reina ha tingut amb la infanta Cristina. Aquest és l'origen de tot i el problema que explica la relació estranya que els Urdangarin tenen amb Leonor.