Fotomuntatge del doctor Bartolomé Beltrán amb una imatge en blanc i negre i una cinta negra
GENT

Per què era tan famós el doctor Bartolomé Beltrán i de què ha mort

Bartolomé Beltrán, presentador de televisió i metge, ha mort a Madrid als 74 anys a causa d'una insuficiència renal


Ha mort Bartolomé Beltrán, un doctor que es va fer molt famós gràcies al seu treball a la petita pantalla. També era conegut per ser columnista del diari La Razón, on reflexionava sobre temes relacionats amb la salut. Bartolomé ha participat en molts programes donant consells sobre salut i informant sobre els avenços mèdics.

Bartolomé Beltrán tenia 74 anys i ha mort a causa d'una insuficiència renal a la Clínica Ruber de Madrid. El doctor era molt popular dins de la petita pantalla i feia molt de temps que col·laborava amb diferents espais. El seu objectiu era contestar les preguntes dels ciutadans i resoldre conflictes d'una manera senzilla per arribar a la gent més gran possible.

Foto del doctor Bartolomé Beltrán mig somrient en un photocall

Amb el seu company Ramón Sánchez Ocaña, Bartolomé Beltrán va ser l'impulsor d'un gènere televisiu que ha aportat molt a la nostra societat. Va ser el primer a fer un pas endavant per introduir continguts mèdics a la televisió. També ha treballat a la ràdio, per això el seu nom sonava amb força en tants mitjans

Beltrán va liderar La salut és el que importa, un projecte d'Antena 3 Ràdio que va recollir dades molt interessants. Tant és així que el programa va acabar traslladant-se a Cadena Ser i després a Onda Cero.

La importància de Bartolomé Beltrán a la televisió

El talent de Bartomeu no coneixia fronteres. Es va llicenciar en Medicina per la Universitat de Valladolid, però la seva gran passió eren els mitjans de comunicació. Per això va ser un dels fundadors d'Antena 3 TV quan van començar les cadenes privades.

Bartolomé va exercir director de Prevenció i Serveis Mèdics d'Atresmedia. Tenia molt bona reputació entre els companys i era considerat un referent per a l'audiència. El seu darrer projecte a la televisió va ser Què em passa, doctor? A La Sexta, un espai que van intentar copiar moltes cadenes de la competència.

Beltrán ha mort per una insuficiència renal a Madrid. Ha estat acompanyat en tot moment pels familiars i amics més propers, tal com han informat fonts de l'entorn.

Antresmedia, empresa on treballava el doctor, ha emès un comunicat a través de les xarxes socials. "Vam lamentar la mort del nostre company Bartolomé Beltrán. Referent durant dècades en la divulgació mèdica a TV, ràdio i premsa"

I conclouen: "Formava part d'aquesta casa des de la seva fundació. El nostre condol més sincer a familiars, amics i companys".

➡️ Gent

Més notícies: