Muntatge de Cristina Tárrega seriosa amb brusa morada i Ana Rosa Quintana parlant amb brusa blava
GENT

Cristina Tárrega s'apaga i Ana Rosa Quintana no pot fer res per ajudar-la

Ana Rosa Quintana és conscient que no pot fer res més per la seva amiga, la periodista Cristina Tárrega

Ha passat una setmana des que comencés la segona temporada de La vida sin filtros, el programa que Cristina Tárrega presenta a Telecinco. Un espai que en aquesta ocasió compta amb noves seccions així com un renovat equip de col·laboradors. Tot i els intents de Mediaset per obtenir bons resultats en aquesta estrena, la veritat és que l'audiència ha donat l'esquena a la veterana presentadora valenciana.

En la primera emissió, Cristina Tárrega va anotar un mínim històric i va quedar com la quarta opció de la nit. L'espai, que és possible gràcies a Unicorn Content, la productora d'Ana Rosa Quintana, va començar el seu camí l'estiu passat. Un format en què la seva presentadora s'enfrontava a diferents temes sense guió ni coneixement previ i que servia d'altaveu per a diversos testimonis, bé per videoconferència o a plató.

Primer pla de Cristina Tárrega somrient a La vida sin filtros de Telecinco

Des de bon començament es va veure que l'espai no comptava amb el suport del públic. El format es va haver de conformar a anotar un 9 % de quota de pantalla de mitjana i captar l'atenció de 695.000 espectadors als vuit programes que es van emetre el 2023.

Les dades d'audiència de La vida sin filtros davant les quals Ana Rosa no pot fer res

Dissabte passat les dades no van ser millors, sinó més aviat tot al contrari. El format va tornar dissabte a la nit amb un 7,2 % de quota i 548.000 espectadors. Mínim històric del format i quarta opció de la nit darrere d'Antena 3, La 1 i Cuatro.

En aquesta nova temporada Cristina Tárrega és al capdavant del programa amb un altre periodista, Antonio Santana. A plató va destacar el cas de Merivione, una dona casada amb un ninot de drap i tres fills, també de drap. Una història que l'audiència es va encarregar de rebutjar obertament a través de xarxes socials.

A la vista de les dades és possible que Mediaset es replantegi la permanència de l'espai en antena. Pel que fa a Cristina Tárrega, la presentadora no amaga el vincle important que sent per Ana Rosa Quintana, la persona que hi ha confiat per a aquest projecte.

"La sento com una germana. No me la pots tocar", explicava ara fa un any en una entrevista. Unes paraules amb què la periodista demostrava el gran afecte que sent per la seva companya i amiga darrere de les càmeres.

Per entendre com és la seva amistat més enllà de l'àmbit professional, Cristina Tárrega explicava que planifica les vacances "pensant a tenir un temps per ser amb la meva amiga".

La productora d'Ana Rosa emet a Telecinco programes com ara La mirada crítica, Vamos a ver, TardeAR, Tiempo al tiempo i Fiesta. El fet que la cadena pensés a renovar un espai amb les dades d'audiència de La vida sin filtros suposa una aposta forta per la valenciana.

L'amistat d'Ana Rosa Quintana i Cristina Tárrega més enllà de les càmeres

La relació de Tàrrega amb Mediaset España ja dura més de 17 anys. La presentadora s'ha convertit en una cara molt present als programes de Telecinco. Després de la seva reeixida carrera a Telemadrid, on va conduir espais tan emblemàtics com ara Sola en la ciudad, ara és col·laboradora habitual d'Ana Rosa.

Tárrega ha trobat en La vida sin filtros l'últim encàrrec a la cadena privada. A Mediaset va començar a col·laborar el 2007 i va romandre quatre anys a La Noria. Cal recordar, a més, que als anys 90 i principis dels 2000 va aparèixer també de manera esporàdica en altres programes de la cadena com ara Crónicas marcianas i Día a día.

Primer pla de Cristina Tárrega a la festa del seu programa

D'aquí poc s'aclarirà el dubte sobre si la cadena continua comptant amb ella. El suport d'Ana Rosa a hores d'ara continua sent inqüestionable.

➡️ Gent

Més notícies: