Muntatge amb José Ortega Cano amb bufanda, Jesulín de Ubrique amb un micròfon i una conversa
GENT

José Ortega Cano pronuncia una frase sobre Jesulín de Ubrique que clou molts dubtes

José Ortega Cano entra a 'Y ahora Sonsoles' per felicitar Jesús pel seu aniversari i aclareix què és el que pensa sobre les seves habilitats taurines

José Ortega Cano trenca el seu silenci per opinar sobre un dels temes més polèmics dins del món taurí: les habilitats de Jesulín de Ubrique per al toreig. A través del programa d'Antena 3, Y ahora Sonsoles, el torero ha pronunciat una frase sobre el seu company de professió amb què ha rebutjat tots els dubtes sobre això.

Aquest dimarts, 9 de gener, el fill d'Humberto Janeiro ha fet 50 anys. Com s'esperava, alguns dels seus amics i companys de Masterchef Celebrity no han volgut deixar passar l'ocasió per felicitar-lo a través de les xarxes socials.

Primer pla de Jesulín d'Ubrique amb el rostre seriós
Jesulín de Ubrique ha fet 50 anys | GTRES

Tot i això, la publicació que ha aconseguit acaparar totes les mirades ha estat la de María José Campanario. A través del seu perfil d'Instagram, la infermera ha volgut dedicar unes paraules emotives a l'amor de la seva vida:

"Felicitats a l'ànima més pura que pugui existir[…]A qui s'emociona amb una cançó de Rocío Jurado i amb una nena petita que toca el calaix. A qui es desperta de nit per tornar a posar la mà al meu pit i dir-me: 'és que necessito saber que hi ets'. Feliços 50, el meu amor, no canviaria ni un sol dels dies al teu costat".

Però el company de professió de José Ortega Cano ha hagut de bufar les espelmes després de ressorgir una antiga polèmica. Tot i haver estat un dels toreros més aclamats dins de les places, Jesulín de Ubrique també s'ha trobat amb diversos detractors durant tota la seva trajectòria professional.

Tant és així que molts han arribat a posar en dubte les seves habilitats per a la tauromàquia. A més, també han arribat a assegurar que el seu èxit dins de les places de bous estava directament relacionat amb la seva repercussió mediàtica i no amb el seu do per al toreig.

Aquest dimarts, durant el 50 aniversari de Jesús Janeiro, José Ortega Cano ha entrat en directe a Y Ahora Sonsoles per felicitar-lo públicament. Moment en què, amb només una frase, ha resolt totes les acusacions que s'han abocat sobre el seu company durant aquests anys: "Tenia un talent innat".

José Ortega Cano pronuncia una frase sobre Jesulín i resol tots els dubtes: "Tenia un talent innat"

Des del programa de Sonsoles Ónega han tingut l'oportunitat de parlar amb José Ortega Cano sobre el lloc que ha ocupat i ocupa Jesús Janeiro dins el món taurí. Conversa que s'ha produït el mateix dia que el torero ha fet 50 anys.

Segons ha revelat el televisiu, Jesulín va ser “un gran atractiu per a les dones i per a la gent jove”. "Jo crec que ell va fer molt bé per la festa[taurina]", ha afegit tot seguit.

Muntatge de José Ortega Cano amb una americana grisa i Jesulín d'Ubrique de perfil parlant
José Ortega Cano felicita públicament Jesulín pel seu 50 aniversari | e-noticies.cat, Mediaset

En aquest moment, la reportera d'aquest format ha preguntat a José Ortega Cano si considera que aquesta mobilització femenina "hi va poder venir malament a ell per a les crítiques".

"Cadascú pot pensar i dir el que millor consideri. Però jo que crec que la festa, com qualsevol altre espectacle, necessita gent que tingui revulsiu".

D'altra banda, José Ortega Cano ha destacat l'alegria que Jesulín de Ubrique desprenia a totes i cadascuna de les seves intervencions taurines: "Ell era alegre en qualsevol moment".

El vidu de 'La Más Grande' ha assegurat que, "quan els destres estem aquí a l'últim minut per fer el passeig, ell sempre hi era fent bromes".

Imatge de Jesulín de Ubrique, molt feliç de nou exercint de torero a les festes patronals de Mozoncillo (Segòvia)
José Ortega Cano assegura que Jesulín tenia un talent innat per al toreig | GTRES

A més, i després d'haver compartit amb ell algunes places de bous, José Ortega Cano ha volgut deixar clar que Jesulín "tenia un talent innat i un valor admirable". Tant és així que ell, des del primer moment, es va adonar de la gran habilitat de Jesús Janeiro per a la tauromàquia.

D'aquesta manera, el pare de Gloria Camila només ha necessitat una frase per fer callar tots els rumors que s'han generat durant tots aquests anys al voltant del seu amic.