Home amb cabell i barba canosa en primer pla, amb una imatge de fons que mostra una dona en un programa de televisió interactuant amb una pantalla que mostra una cara masculina.
GENT

José Manuel Parada aconsegueix feina amb Sonsoles Ónega en sortir de l'hospital

José Manuel Parada ha confirmat a 'Y ahora Sonsoles' que formarà part de l'elenc de col·laboradors

José Manuel Parada ha confirmat una gran notícia a Sonsoles Ónega en ple directe. I és que a partir de la setmana que ve passarà a formar part de l'elenc de col·laboradors.

Després de l'enorme ensurt de salut que el portava a passar per quiròfan, sembla que Parada està disposat a reprendre els seus projectes professionals.

I un d'ells, passarà per comentar l'actualitat del cor cada tarda al costat de Sonsoles Ónega. Una bomba que ha confirmat ell mateix d'allò més emocionat a través d'una videotrucada.

José Manuel Parada ha promès que tornarà a la televisió després del gran ensurt que s'emportava mentre visitava la seva família a El Bierzo (Lleó).

José Manuel Parada rep l'alta després de ser operat d'urgència a l'anar a l'hospital per un dolor fort.

Tal com Parada s'ha encarregat d'explicar, va començar a sentir un fort dolor a l'abdomen. I, en ser traslladat a l'hospital, descobria que es tractava d'una infecció a la vesícula per la qual el van haver d'intervenir d'urgència.

"Vaig a l'hospital que em treguin el dolor i em van dir que estava gravíssim. Em van dir que no podien esperar ni mitja hora", explicava Parada. "L'ensurt va ser terrible", es lamenta.

És més, en cas d'haver passat el pàncrees, podria haver resultat fins i tot mortal. Un fort sotrac en la seva salut, que per sort ja ha superat, i que l'ha portat a valorar encara més el dia a dia.

José Manuel Parada en un llit d'hospital fent el signe de la pau amb la mà dreta, amb un text a la part inferior que diu “Màxima preocupació per un dels nostres col·laboradors... Què li ha passat a Parada?”. Captura de 'Junts'

José Manuel Parada començarà a treballar amb Sonsoles Ónega

Per sort, José Manuel Parada ja ha rebut l'alta, i ell mateix li ha confirmat a Sonsoles Ónega com es troba.

Tot i que encara li queden uns dies per recuperar-se del tot, Parada ha promès que el primer que farà és anar a plató. I no només això, sinó que es convertirà en col·laborador de Y ahora Sonsoles!

"A veure, José Manuel Parada", ha intervingut Sonsoles Ónega acostant-se a la pantalla al plató de televisió. "Explica'm a l'orella el que faràs quan et posis bo", li ha donat peu Ónega.

José Manuel Parada rep l'alta després de ser operat d'urgència i la presentadora celebra la notícia al programa

"El primer, és que t'aniré a veure. Dilluns soc aquí", li ha promès. "I el segon, és que treballaré amb tu, oi?", afegia a continuació.

Notícia que Sonsoles Ónega ha celebrat amb alegria alçant les mans a l'aire i entre aplaudiments.

És més, també han començat a corejar el seu nom des de plató molt animats, demostrant la il·lusió que els fa que formi part de l'equip.

➡️ Gent

Més notícies: