Dona rossa parlant en un micròfon amb dues bombolles de diàleg que mostren una dona amb jaqueta rosa i un home gesticulant.
GENT

Alba Carrillo revifa la guerra amb Jorge Pérez i Alicia Peña amb un rotund missatge

Alba Carrillo revifa la seva guerra amb Jorge Pérez i llança un contundent missatge a la seva dona Alicia Peña

Alba Carrillo ha tornat a la càrrega contra Jorge Pérez, amb qui va protagonitzar un sonat affaire fa uns anys. Un veritable escàndol, ja que Pérez està casat amb Alicia Peña i tenen quatre fills.

I, malgrat el pas del temps, tot indica que Carrillo ni oblida ni perdona, sobretot perquè la seva imatge quedava molt malmesa.

Mentre que, per part seva, Jorge Pérez es negava a admetre la seva infidelitat. Una cosa que enfuria Alba, que sentia que es quedava sola davant el perill. És més, fins i tot arribava a perdre la feina a la cadena.

Dona rossa parlant davant d'un micròfon blau en un estudi d'enregistrament.

Just per això, i aprofitant la participació de Jorge Pérez a Supervivientes All Stars, no ha dubtat a carregar novament contra ell. I ho ha fet donant-li on fa més mal, atacant la feina de la seva dona Alicia Peña.

Tot i que Peña ha procurat mantenir-se al marge, inevitablement es veia exposada amb l'escàndol d'aquesta deslleialtat a Telecinco.

Dues persones estan assegudes en un set d'enregistrament amb micròfons a la mà, darrere d'ells hi ha un rètol que diu

Alba Carrillo, en peu de guerra amb Jorge Pérez i Alicia Peña

Molts van qüestionar la seva feina com a coach i fins i tot la vida familiar de la parella, cosa que els passava factura de la pitjor manera i els portava fins i tot a escapar. Tant Jorge com Alicia decidien refugiar-se en un poble molt allunyat del focus mediàtic.

I és precisament aquesta feina la que ha decidit criticar Alba Carrillo de la pitjor manera durant la seva visita al podcast Grupete de noche.

Allà, la model no s'ha tallat a l'hora de donar la seva opinió sobre la professió a què es dedica Alicia Peña.

Segons ha declarat Carrillo, ella defensa que la gent vagi al psicòleg per tractar-se. Tot i això, considera que coaches com la dona de Jorge Pérez s'aprofiten dels moments de debilitat dels seus clients.

Captura del story de Jorge Pérez donant-li un petó a la galta a Alba Carrilo al programa 'Ya es mediodía'

"Jo soc molt fan dels psicòlegs i crec que cal anar-hi. No dels coaches, eh, per això ja hi ha la dona de Jorge", ha sentenciat contundent.

"Ella et diu: 'Dona'm 2.000 euros, et poso una capa, tu pots!'", ha carregat contra Peña, demostrant una vegada més que no ha perdonat el que ha passat amb l'exguàrdia civil.

"És molt fort", ha remarcat Carrillo davant la sorpresa dels companys del podcast. "Això em sembla terrible, perquè la gent quan està trista pagaria el que fos, llavors em sembla vergonyós".

De moment, no hi ha hagut resposta per part d'Alicia Peña, que actualment viu bolcada en la cura dels fills. A més, segueix molt atenta el concurs del seu marit a Supervivientes.

No obstant això, i segons donava a entendre el mateix Jorge, no sembla que la seva dona es plantegi fer el salt a la televisió i defensar-lo al plató.

➡️ Gent

Més notícies: