Un home amb un micròfon de diadema i un grup de persones prenent una selfie en un cercle vermell sobre un fons blau.
GENT

Daniela i Adrià, els fills més desconeguts de Ramon Pellicer i Lali Colomé

Ramon Pellicer i Lali Colomé es van conèixer a la televisió pública i han aconseguit formar una preciosa família

Ramon Pellicer s'ha consolidat com a un dels presentadors més emblemàtics de la televisió catalana. Amb 63 anys, és l'únic presentador de més de 60 que encara segueix en pantalla. A més a més de la seva llarga trajectòria professional, la seva vida personal també ha capturat interès.

Pellicer va estar casat amb Julia Otero entre 1987 i 1993. Durant el seu matrimoni, van decidir no tenir fills, i finalment, la relació va arribar al seu final. Després de la seva separació, Pellicer va conèixer la periodista Lali Colomé, amb qui va compartir pantalla a TV3.

No va ser fins al 2005 que van contraure matrimoni. Lali Colomé, a banda de la seva feina al canal públic català, ha treballat a Betevé i RAC1, entre altres mitjans. I és que no hi ha dubte que la dona del presentador és una periodista consolidada al món de la comunicació.

Imatge de Ramon Pellicer i Lali Colomé compartint plató a TV3

Daniela i Adrià, els fills més desconeguts de Ramon Pellicer

Junts, Ramon Pellicer i Lali Colomé han format una família amb tres fills: la Martina, la Daniela i l'Adrià. La Martina, la major, és una influencer activa a les xarxes socials, especialment a TikTok. Aquest estiu passat, va compartir un vídeo amb la seva família, titulat Família al complet.

A més de Martina, Pellicer i Colomé tenen dos fills més: la Daniela i l'Adrià, que encara són menors d'edat. A causa d'això, es coneix poc sobre ells, ja que tant Pellicer com la seva dona prefereixen mantenir la seva vida privada fora de l'ull públic.

Ramon Pellicer i Lali Colomé són molt reservats amb la seva vida personal. Gairebé no comparteixen detalls sobre el seu entorn familiar i poques vegades publiquen imatges amb els seus fills. Aquesta discreció ha permès a la parella mantenir un equilibri entre la seva vida professional i la personal.

Un grup de persones prenen una selfie en un ascensor, tots semblen estar gaudint el moment.

Martina és la filla més coneguda del clan

Martina ha guanyat popularitat a TikTok i la seva presència a la plataforma li ha permès concedir entrevistes a diversos programes de la televisió catalana. De fet, va ser entrevistada amb el seu pare al programa Que no surti d'aquí de Catalunya Ràdio. Martina també va aparèixer al programa Kids d'iCat, on va confessar que no veu els informatius de TV3 presentats pel seu pare i va revelar que Pellicer és un addicte a la feina.

Ramon Pellicer no només ha deixat una marca indeleble en l'àmbit televisiu català. Si no que també ha construït una vida familiar sòlida i reservada amb Lali Colomé i els seus tres fills.

➡️ Gent

Més notícies: