José Manuel Parada amb barba i cabell canós, vestit amb una jaqueta grisa i camisa blava, amb una icona de cor amb un electrocardiograma al fons.
GENT

José Manuel Parada trenca el silenci en sortir el seu problema de salut: 'Estic dèbil'

José Manuel Parada va haver de ser ingressat durant el cap de setmana passat a causa d'una inflamació de la vesícula


S'han encès les alarmes al voltant de José Manuel Parada. I tot després que el cap de setmana passat hagués de ser hospitalitzat i intervingut d'urgència després d'adonar-se que tenia la vesícula molt inflamada.

Ara, uns dies després d'aquest ensurt, aquest periodista de 70 anys ha trencat el silenci per revelar com es troba avui dia. Malgrat que ja està fora de perill, i l'operació ha estat un èxit, el presentador ha assegurat que encara se sent molt “dèbil”.

José Manuel Parada al plató de 'Viernes Deluxe' amb rostre seriós i unes ulleres de sol posades

“Estic dèbil, sense forces, però ja m'ho he tret de sobre. Que gran és la salut, que poc la valorem quan en tenim”, ha confessat José Manuel Parada.

A més, tal com ha confirmat a Informalia, encara romandrà uns dies més a l'hospital. Allí els metges li estan subministrant un tractament amb antibiòtics per acabar amb la seva infecció.

Un contratemps que s'ha produït només dos mesos després de la darrera intervenció quirúrgica de José Manuel Parada. Per això, i encara que està molt content que aquest malson hagi arribat al final, tot això l'ha fet reflexionar.

José Manuel Parada revela tots els detalls del seu darrer problema de salut

Fa uns dies, José Manuel Parada va fer les maletes per posar rumb cap al seu darrer viatge de feina. Aquell dia, el presentador va aprofitar el desplaçament per visitar un familiar i va ser en aquell moment quan va començar a trobar-se malament.

Sense pensar-s'ho dues vegades, el presentador de televisió va cancel·lar tots els plans per acudir a les urgències d'un centre hospitalari. I va ser allà on li van confirmar que la seva vida corria perill:

“Vaig a l'hospital perquè em treguin el dolor i em van dir que estava gravíssim. Em van dir que no podien esperar ni mitja hora.[…]Tenia una infecció a la vesícula que si arriba al pàncrees, pot ser mortal”.

José Manuel Parada amb barba i cabell canós, vestit amb un vestit gris clar i camisa blanca, està assegut en un automòbil mentre és entrevistat per un micròfon vermell d'

A més de revelar totes aquestes dades a través del mitjà de comunicació esmentat, José Manuel Parada també ha compartit més informació amb tots els seus companys del programa Juntos. Entre altres coses, una fotografia seva ajagut al llit de l'hospital.

José Manuel Parada en un llit d'hospital fent el signe de la pau amb la mà dreta, amb un text a la part inferior que diu “Màxima preocupació per un dels nostres col·laboradors... Què li ha passat a Parada?”. Captura de 'Junts'

Hi podem veure José Manuel Parada envoltat de cables i aparell mèdic. Ara bé, i malgrat la seva aparença, el comunicador ha volgut tranquil·litzar els espectadors de Telemadrid.

Tant és així que no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora de fer el gest de la victòria amb els dits. "L'ensurt va ser terrible", ha assegurat el presentador.

D'una altra banda, tal com ell mateix ha confessat, la seva mare “amb 92 anys no és conscient d'això que passa”. "Pensa que soc a Santiago de Compostel·la fent assumptes", ha assegurat José Manuel Parada.

➡️ Gent

Més notícies: