Muntatge de fotos de primer pla de Rocío Carrasco i el seu germà, José Fernando Ortega
GENT

José Fernando Ortega trenca el seu silenci i es pronuncia sobre la seva germana, Rocío Carrasco

José Fernando ha parlat amb els mitjans de comunicació i ha mostrat la seva postura pel que fa a un acostament amb Rocío Carrasco

José Fernando Ortega està passant un Nadal molt especial després de retrobar-se amb el seu pare i amb Gloria Camila. El jove viu aquestes dates tan assenyalades en família amb els seus. Però també ha tingut temps per gaudir d'una tarda d'oci i no ha dubtat a assistir al partit benèfic d''Artistes vs. Famosos’.

A la sortida, el fill de José Ortega ha atès els mitjans de comunicació i s'ha sincerat sobre el gran moment personal que travessa ara mateix. Però, a més, José Fernando ha mostrat la seva postura pel que fa a alçar ponts amb la seva germana, Rocío Carrasco.

José Fernando se sincera sobre el moment actual

Nadal és el moment de retrobar-se amb la família i estar envoltat dels teus éssers estimats. Aquest Nadal està sent molt especial per a José Fernando. El jove, molt recuperat, ha estat molt a prop del seu pare i de la seva germana els últims mesos.

Primer pla de José Fernando Ortega amb la cara seriosa

Gloria Camila, sempre ha estat recolzant el seu germà en tots els passos que ha anat fent en la seva recuperació. Per això, veure el gran moment actual que travessa José Fernando és tot un motiu d'alegria i orgull per a ella. El fill gran d'Ortega Cano està gaudint molt aquesta nova etapa de la seva vida, i no ha dubtat a sincerar-se amb els mitjans de comunicació.

“Estem tots contents. Molt a gust. Molt agradable i molt units”, revelava José Fernando a les càmeres d'Europa Press.

Primer pla de José Fernando Ortega seriós amb una gorra i un auricular a l'orella

A tan sols unes hores d'acomiadar-se del 2023, José Fernando assegura que “pel 2024 li demano que sigui més bo amb nosaltres i que ens doni més salut”. A més, José Fernando confessava que el seu pare estava “molt content” amb el retrobament.

El més sorprenent de les seves declaracions ha estat quan li han preguntat per un possible acostament amb Rocío Carrasco per a aquest 2024.

José Fernando deixa “la porta oberta” a Rocío Carrasco

El fill de José Ortega Cano ha assegurat davant els micròfons d'Europa Press que està disposat a reprendre la relació amb la seva germana gran: “Jo sempre estic disposat a reprendre'l. Jo sempre l'he volguda molt”, ha asseverat.

Així i tot, José Fernando sap que la situació no és gens senzilla. Tot i això, el fill del destre sosté que “sempre l'he volgut molt”. “Les coses… cada persona va escollint i decidint. Tant de bo. No se sap, la meva porta la té oberta”, revelava. Serà aquest el primer pas a una reconciliació entre els dos germans?

➡️ Gent

Més notícies: