Muntatge de fotos de Gloria Camila mirant a càmera somrient i una imatge inèdita d'ella i el seu germà amb els pares, Rocío Jurado i José Ortega Cano
GENT

La filla de José Ortega Cano comparteix una foto inèdita i especial de Rocío Jurado

Gloria Camila, torna a les xarxes socials per compartir amb els seus seguidors una imatge mai vista dels seus pares

La filla de José Ortega Cano ha tornat a les seves xarxes socials amb una foto mai vista de Rocío Jurado. Imatge que Gloria Camila ha compartit amb tots els seus followers per un motiu molt especial: l'arribada de Nadal.

El passat 14 de desembre, Lazos de Sangre va dedicar la seva emissió de la setmana a homenatjar 'La Más Grande'. Aquell dia, i amb la col·laboració de Rocío Carrasco, aquest format va fer un repàs per alguns dels moments més rellevants de la vida i carrera musical de l'artista.

Muntatge de fotos de primer pla de José Ortega Cano, amb rostre mig somrient, i al costat, a l'interior d'un cercle, una imatge de Rocío Carrasco amb rostre seriós
Rocío va intentar no parlar de José Ortega Cano durant la seva participació a 'Lazos de Sangre' | GTRES, Mediaset, e-noticies.cat

Entre altres coses, l'empresària va recordar amb emoció la relació sentimental dels seus pares, però, va optar per no parlar de José Ortega Cano. Tot i que el torero va passar més d'11 anys amb ella, la dona de Fidel Albiac va voler ometre per complet aquesta etapa a la vida de la seva mare.

Cosa que, de segur, no va agradar gents al destre i als seus dos fills, Gloria Camila i José Fernando. Ara, la influencer ha tornat al seu perfil d'Instagram per compartir amb els més de 857.000 seguidors una imatge d'allò més familiar.

La filla de José Ortega Cano felicita el Nadal als seus seguidors amb una imatge mai vista de la seva mare

Gloria Camila, ha publicat a les històries del seu perfil d'Instagram una imatge molt especial per a ella. Aquest 25 de desembre, amb motiu del dia de Nadal, la influencer ha compartit una fotografia de la seva família que no havia vist mai la llum.

Hi podem veure Rocío Jurado i José Ortega Cano de peu i amb l'arbre de Nadal a l'esquena. Però no són pas els únics protagonistes d'aquesta estampa familiar. Als peus del matrimoni, trobem José Fernando i la seva germana posant davant de la càmera de fotos.

Captura storie de l'Instagram de Gloria Camila Ortega
Gloria Camila comparteix aquesta foto familiar per Nadal | Instagram, @gloriacamilaortega

D'aquesta manera, la influencer ha volgut felicitar aquestes dates tan assenyalades a tots els seus followers. "Feliç Nadal per a tots. Us estimo", ha escrit Gloria Camila, juntament amb diverses emoticones pròpies d'aquesta festivitat.

Hores més tard, la filla de José Ortega Cano ha tornat a aquesta xarxa social amb una fotografia i la seva actual parella sentimental. Tot i això, en aquesta ocasió, la col·laboradora de televisió ha aprofitat per presumir d'un dels regals que ha rebut pel Pare Noel.

Captura storie de Gloria Camila Ortega amb la seva parella David
La influencer presumeix del seu regal de 'Pare Noel' | Instagram, @gloriacamilaortega

"El meu abric pelut (regal del Pare Noel)", ha escrit la germana de José Fernando, amb una selfie seu i del seu xicot dins de l'ascensor de casa seva.

A més, Gloria Camila també ha compartit al seu perfil d'Instagram unes imatges de l'últim aniversari de José Ortega Cano. Aquest 23 de desembre, ha fet 70 anys i, com calia esperar, la seva filla no ha deixat passar l'ocasió per organitzar-li una gran festa d'aniversari.

"Viure és un regal inavaluable, i celebrar la vida amb els qui ens envolten, afegeix un significat profund a la nostra existència. Agrair a aquells que romanen al nostre costat en les adversitats és reconèixer la força dels llaços genuïns", ha escrit la influencer, juntament amb diverses imatges d'aquest esdeveniment.

Abans de finalitzar aquesta emotiva reflexió, la filla de José Ortega Cano va voler donar les gràcies a tots els assistents per aquest dia màgic. "Gràcies a tots els amics i família. El pare va ser molt feliç ahir i espero que ho continuï sent sempre".