Muntatge de fotos de primer pla d'Iñaki Urdangarin somrient i els seus quatre fills: Irene Urdangarin, Juan Valentín Urdangarin, Miguel Urdangarin i Pablo Nicolás Urdangarin; tots quatre amb rostre neutre
GENT

Iñaki Urdangarin acomiada el 2023 envoltat dels seus fills i sense l'Ainhoa Armentia

Iñaki Urdangarin passarà l'última nit de l'any envoltat dels seus quatre fills, però tot apunta que serà sense la companyia de l'Ainhoa Armentia

Iñaki Urdangarin s'ha enfrontat a un 2023 molt convuls. D'una banda, la seva relació amb l'Ainhoa Armentia ha estat al focus mediàtic tot i que, malgrat tot, ha aconseguit consolidar-se. Mentrestant, per altra banda, sembla que el seu divorci amb la infanta Cristina no arriba mai.

Per a l'exduc de Palma sempre ha estat molt important estar al costat dels seus fills. Per això, segons ha transcendit, Iñaki Urdangarin s'acomiadarà d'aquest any en companyia dels seus quatre fills.

Iñaki passarà la nit de Cap d'Any amb Pablo, Juan, Miguel i Irene. Això sí, tot apunta que l'Ainhoa Armentia no hi serà present.

Iñaki Urdangarin s'acomiada del 2023 amb els seus fills

La infanta Cristina va passar el sopar de la nit de Nadal i el dinar del dia de Nadal al costat dels seus quatre fills a la Zarzuela. Ara, a tan sols un dia d'acomiadar l'any, és a Iñaki a qui li toca reunir-se amb els seus fills, tal com havien acordat.

Pablo Urdangarin fent un petó a Iñaki Urdangarin a la galta

Vanitatis ha estat el mitjà encarregat de revelar que Iñaki estaria passant aquests últims dies del 2023 a Bidart, concretament a la casa de 100 metres que té en comú amb la infanta. Els fills de l'exhandbolista passaran la nit de Cap d'Any en aquesta localitat bascofrancesa amb el seu pare.

Per a Iñaki Urdangarin és vital estar al costat dels seus fills, sobretot en unes dates tan especials, i també es reuniran amb la resta de la família Urdangarin. Però això planteja la gran incògnita: estarà present l'Ainhoa Armentia en aquest sopar?

Tot apunta que l'advocada no acomiadarà aquest any en companyia d'Iñaki ni dels seus fills. Ainhoa només ha tingut un primer contacte amb Pablo Urdangarin, però no amb la resta dels fills d'Urdangarin.

Tal com va anunciar la revista ¡Hola!, Ainhoa i Pablo es van trobar en un dels partits del jove. Va ser una cosa molt casual i totalment improvisada. Per això serà molt poc probable que la presentació oficial sigui la nit del 31.

Muntatge a la infanta Cristina i Iñaki Urdangarin en primer pla i somrient

El divorci entre Iñaki i la infanta Cristina continua paralitzat

De moment, el divorci entre Iñaki Urdangarin i la infanta Cristina segueix en ‘stand-by’. Tot i que Vanitatis assegurava que Cristina tindria llest el comunicat que confirmava el divorci per a finals d'any, sembla que això encara no passarà.

Recordem que aquesta firma anhelada serà també un punt d'inflexió en la relació entre Iñaki Urdangarin i l'Ainhoa Armentia. Un cop divorciats, l'exduc de Palma i l'advocada podrien formalitzar la seva relació si així ho desitgen.

➡️ Gent

Més notícies: