Muntatge de fotos de primer pla de Gema Aldón, amb rostre seriós, i al costat una foto amb la seva exparella en blanc i negre i un emoji d'un cor trencat
GENT

El motiu pel qual Gema Aldón, filla d'Ana María, ha trencat amb el seu xicot

Gema Aldón s'ha confessat a Instagram sobre el mal moment que passa després de trencar amb la seva parella, Andrés

Gema Aldón afronta un Nadal dels més complicats i difícils dels últims temps. La noia s'ha sincerat al seu compte d'Instagram sobre l'última garrotada emocional que s'ha endut. La filla d'Ana María Aldón ha trencat amb el seu xicot.

Tot i que reconeixia que “no vull parlar del tema”, la veritat és que ha deixat entreveure el motiu darrere d'aquesta ruptura.

Gema Aldón confessa que ha trencat amb el seu xicot

Per a Gema Aldón, aquest Nadal estan sent de tot menys dolços. La filla d'Ana María Aldón, que ha estat el focus els últims mesos per diverses polèmiques, ha trencat amb el seu xicot, Andrés.

Gema es manté molt activa al compte d'Instagram, on s'ha obert en canal sobre la seva ruptura. Amb tot luxe de detalls, Gema ha revelat que està passant malament, encara que confia que aconseguirà curar les ferides. “La vida fa moltes voltes, no et pots tancar a plorar per una sola persona quan no saps què pot passar demà”, explicava.

Gema Aldón i el seu xicot Andrés posant a Instagram

L'exsupervivent assegura que “encara que això fa mal el més gran. Cal deixar que passi el temps”.

Segons ha revelat, fa dies que intenta aixecar el cap des que el van deixar, però no està sent gens fàcil. “Fa intentant remuntar dues o tres setmanes. Ara he de deixar que la vida segueixi el curs. No val aguantar res que t'està fent patir a tu”, lliscava a Instagram.

De forma molt contundent, i visiblement afectada, la Gema reconeixia que estava desitjant que passés Nadal. “Després de la merda de Nadal que estic fent fora, no vull que sigui Nadal mai més. Si per mi fos, ja demà s'acabava”, sentenciava.

El motiu pel qual Gema Aldón ha trencat la seva relació

La noia no ha volgut entrar en gaires detalls sobre el motiu pel qual ha decidit separar els camins dels del seu xicot. Tot i això, tot apunta que el seu xicot li hauria fallat. Si hem de jutjar per les paraules d'Aldón, la decepció és més que palpable i aquest seria el motiu principal de la ruptura.

“Moltes vegades s'és ganivet i una altra ferida. L'amor de la nostra vida som nosaltres mateixos”, sostenia Gema. Amb aquestes paraules, la filla d'Ana María Aldón deixava entreveure que li havien fet molt de mal.

Gema Aldón a la comunión de José María Ortega

Això sí, també ha volgut deixar clar que no hi ha hagut terceres persones o una infidelitat. “A mi no m'han posat les banyes, crec jo. Tampoc no soc gelosa”, confessa.

Gema Aldón s'acomiadarà d'aquest 2023 amb un sabor de boca força amarg. Però, sens dubte, la seva mare, Ana María Aldón hi serà per donar-li suport.

➡️ Gent

Més notícies: