Primer pla del presentador Jorge Javier Vázquez mirant a càmera molt sorprès al plató de 'Sálvame'

Jorge Javier Vázquez, assenyalat després de sortir l'última hora de Kiko Hernández

Jorge Javier Vázquez s'haurà quedat de pedra en escoltar el que han dit a 'Sálvame'

No hi ha cap dubte que ahir es va viure una tarda molt emotiva a Sálvame. I és que, per fi, es va corroborar el que feia temps que era un secret a veus: que Kiko Hernández tenia una relació sentimental amb Fran Antón.

Però això no va ser tot perquè l'amic de Jorge Javier Vázquez va donar una altra 'bomba' més. L'exclusiva que va donar és que serà aquest setembre quan contragui matrimoni amb l'actor, desmentint així el que s'havia rumorejat durant dies, que la parella es va casar el cap de setmana passat.

No hi ha dubte que tota aquesta situació la va viure Jorge Javier Vázquez des de la distància, que segur que li hauria encantat ser present en aquell moment tan important per a Kiko.

No obstant això, d'alguna manera, Jorge Javier Vázquez va ser-hi present. I és que el de Badalona va tenir un pes molt important en aquesta última hora que va donar el tertulià.

Primer pla del presentador Jorge Javier Vázquez mirant a càmera molt sorprès al plató de 'Gran Hermano VIP'
Jorge Javier Vázquez es va fer ressò de la última hora del col·laborador. | Mediaset

Jorge Javier Vázquez, recordat a la notícia 'bomba' de Kiko

Com bé sabem, Jorge Javier Vázquez fa un temps que està desaparegut dels mitjans. La seva prioritat ara és més que mai treballar en la seva salut mental i, per això, s'havia d'allunyar de les càmeres.

Però, malgrat que estigui allunyat de la petita pantalla, això no vol dir que no estigui pendent de tot el que passi, com és el cas de l'última hora de Kiko Hernández.

No tenim proves, però tampoc dubtes, que Jorge Javier Vázquez va ser ahir testimoni de l'excel·lent notícia que va donar el seu company en directe a Sálvame. Tampoc li passaria per alt el gran moment que es va viure al programa quan la seva amiga, Belén Esteban , el va nomenar de manera sobtada.

I és que la col·laboradora no va poder evitar trencar a plorar desconsoladament en sentir que Hernández es casaria al setembre amb el de Melilla. Quan es va acostar per fer una abraçada al tertulià, la de Paracuellos, davant la sorpresa de tots, li va explicar el veritable motiu del seu plor.

Captura de pantalla de Belén Esteban, emocionada, amb Kiko Hernández en recordar a Mila Ximénez i a Jorge Javier Vázquez
Belén Esteban va recordar els seus amics Jorge Javier Vázquez i Mila. | Mediaset

“Penso en dues persones. Una que es diu Mila i l'altra que es diu Jorge Javier Vázquez, que estarien tan contents, Kiko”, deia molt emocionada, alhora que Hernández també se li van posar els ulls vidriosos.

I és que a la mare d'Andrea Janeiro li va causar molta tristesa saber que cap dels seus dos amics no ha tingut l'oportunitat de presenciar aquest gran moment.

Però, des d'aquí, esperem que al setembre Jorge Javier Vázquez es recuperi completament per assistir a aquest esdeveniment tan important per al seu amic estimat.