Una dona gran amb cabell fosc i curt apareix en primer pla, mirant cap a la càmera amb una expressió serena. Porta arracades vermelles i una peça de color similar. En el fons, hi ha dues imatges borroses d'homes dins de cercles vermells, cosa que suggereix que podrien estar relacionats amb la dona en primer pla. El fons és d'un color fosc, possiblement negre o vermell, cosa que fa que la imatge de la dona destaqui encara més.
GENT

Jordi i Marc, els fills d'Emma Vilarasau i Jordi Bosch que són idèntics a la seva mare

Jordi i Marc, els dos guapíssims fills d'Emma Vilarasau i Jordi Bosch, han seguit els passos dels seus pares

Jordi Bosch i Emma Vilarasau formen una de les parelles més estimades i reconegudes de Catalunya. Tots dos són actors talentosos que han deixat una marca inesborrable a la televisió catalana i als cors de tota una generació.

I és que molts van créixer veient-los en sèries icòniques de TV3 com Majoria absoluta i Ventdelplà. No hi ha dubte que Emma Vilarasau i Jordi Bosch són dos dels millors intèrprets que tenim a casa nostra. Només cal veure'ls actuar per confirmar-ho.

A més, no només han brillat a la televisió i al teatre català, sinó que també han transmès el seu amor per l'art als seus fills. La parella té dos fills, tots dos es dediquen al món artístic, seguint els passos dels seus famosos pares.

Muntatge d'Emma Vilarasau i Jordi Bosch

Emma Vilarasau i els seus fills són com dues gotes d'aigua

El fill gran, Jordi Bosch Vilarasau, ha trobat la seva passió a la música. Alterna la seva residència entre Barcelona i Londres, i les xarxes socials revelen la seva profunda dedicació a la seva carrera musical. Tot i això, Jordi prefereix mantenir els detalls de la seva vida personal en privat.

D'altra banda, Marc Bosch Vilarasau ha seguit el camí de l'actuació, igual que els seus pares. També divideix el seu temps entre Barcelona i Londres, demostrant que la capital britànica és un punt central a la vida d'aquesta família. Igual que el seu germà, Marc és força reservat quant a la seva vida familiar a les xarxes socials, centrant-se més en els seus projectes professionals.

Tots dos fills, Jordi i Marc, no només han heretat el talent dels seus pares, sinó també els trets físics. Les seves faccions recorden molt les de Jordi Bosch i, especialment, les d'Emma Vilarasau. Reflectint el fort enllaç familiar en la seva aparença.

A la imatge s'observen dues persones. A l'esquerra, hi ha un home amb barba curta, cabells curts i foscos, vestint una jaqueta fosca amb caputxa. El fons sembla una paret de rajoles. A la dreta, hi ha una dona amb cabells curts i castanys, usant ulleres i una bufanda fosca amb detalls en verd, a més d'un suèter clar. Ella està somrient i el fons és borrós.

Després d'observar les imatges detalladament, podríem afirmar que Jordi, el fill gran de la parella, és molt semblant a la seva mare. Tot i això, els trets del petit són molt més similars als del seu pare, Jordi Bosch.

La imatge està dividida en dues parts. A la part esquerra, hi ha un home jove amb barba, cabell fosc i curt, que porta una camisa negra i un pendent a l'orella esquerra. A la part dreta, hi ha un home gran amb cabell canós i curt, que porta una camisa de quadres blaus i blancs. Tots dos homes estan mirant cap a la dreta.

En resum, la família Bosch Vilarasau és un exemple clar de com el talent i la dedicació poden passar de generació en generació. Mantenint una vida privada discreta mentre continuen sent una part essencial del panorama cultural català.

➡️ Gent

Més notícies: