Marta Torné apareix en primer pla. Ella porta arracades grans i rodones. Al fons, hi ha un cercle vermell amb dues bombolles de diàleg amb signes d'interrogació i un emoji de cara sorpresa.
GENT

L'inesperat canvi de look de Marta Torné, presentadora d'‘Eufòria’ de TV3

La catalana ha sorprès els seus seguidors amb una cabellera nova per celebrar l'arribada de l'estiu

Marta Torné és una de les presentadores més populars de TV3. Més enllà de conduir el programa Eufòria, a la catalana també se la coneix per ser una autèntica influencer. I precisament a través de les seves xarxes socials ha compartit una fotografia que ha sorprès molts.

Marta Torné ha decidit deixar enrere la seva particular cabellera morena i s'ha passat a un color molt més clar. No és rossa, però poc li falta. Així ho ha mostrat ella mateixa en unes fotografies en les quals se la veu feliç amb el seu nou look.

Marta Torné i la seva passió per l'estilisme

La presentadora de TV3 no és la primera vegada que publica al seu perfil d'Instagram alguna cosa relacionada amb el seu estilisme. Però aquesta vegada, Marta Torné s'ha atrevit a donar-li la benvinguda a l'estiu amb un toc amb més “llum” a la cabellera.

Això ho ha aconseguit gràcies a unes metxes rosses que li han donat lluminositat en una cara marcada pels seus dos ulls grans i foscos. La idea és probable que hagi sigut seva, però els artífexs que li han donat forma han sigut els perruquers del centre Anara by Ana Lérida.

En aquest saló de bellesa no només tracten amb afecte la presentadora de TV3, sinó que també ho fan amb el seu gos inseparable: Rufus. De fet, en les imatges del canvi de look es pot veure una somrient Marta Torné amb la seva mascota als braços. Sens dubte, una imatge que irradia bellesa, amor i felicitat.

Fotografia de Marta Torné com a convidada de Estimat Hater a Podim

TV3 aposta per una de les cares més conegudes del país

Marta Torné és una de les presentadores d'èxit TV3 gràcies a Eufòria. El concurs el va conduir juntament amb Miki Núñez i, fa unes setmanes, van donar per liquidada la seva darrera edició. Però la trajectòria professional de la catalana ve de lluny.

El programa Cámbiame la va alçar a la fama a Telecinco. Així com els seus diversos papers en sèries com El Internado, Ángel o demonio o Los protegidos.

Actualment, han estat els directius de TV3 els que han confiat en els seus dots davant de la pantalla per presentar un dels seus programes més seguits. Mentrestant, la de Barcelona continua marcant tendència dins i fora dels platós de televisió.

➡️ Gent

Més notícies: