Cristina Tárrega amb maquillatge i un vestit brillant és en primer pla. A la cantonada superior dreta de la imatge, hi ha un cercle vermell que conté la foto d'Alessandro Lequio amb expressió seriosa. Sota el cercle, hi ha un emoji amb ulls grans i tristos.
GENT

Cristina Tárrega pren una decisió que aconsegueix emocionar Alessandro Lequio

Cristina Tárrega va decidir ser present en un dels grans moments per al col·laborador de 'Vamos a ver'

Cristina Tárrega va tenir entre les mans la gran responsabilitat de conduir un dels actes més reconeguts del nostre país. Dimecres passat va tenir lloc la celebració del lliurament dels Beef Awards. Uns guardons que es donen a aquelles persones o organitzacions més rellevants de tots els sectors de la societat.

Moda, esport, comunicació, televisió i un llarg etcètera figuren entre les categories premiades. La determinació que va prendre Tárrega i amb què va emocionar Alessandro va ser presentar la gala en què la Fundación Aless Lequio va ser premiada. Tan sols un any després de la seva inauguració, la fundació del fill de Lequio va ser guardonada pel seu caràcter solidari.

A l'esquerra, Alessandro Lequio amb jaqueta marró i suèter blau clar, i a la dreta, Cristina Tárrega amb vestit blanc adornat amb pedreria.

Cristina Tárrega i la seva decisió més emotiva

Cristina Tárrega va enlluernar tothom en la presentació dels Beef Awards, que es van celebrar ahir a la plaça de toros de Las Ventas. Un any més, l'esdeveniment organitzat per Provacuno, juntament amb Mediaset i l'agència KIBO MEDIA, van organitzar una nit carregada d'emoció.

Especialment per a Cristina que va ser l'encarregada de presentar la gala. Amb la seva decisió va aconseguir emocionar Alessandro, ja que la Fundación Aless Lequio va ser una de les premiades de la nit.

José María Quevedo i Cristina Tárrega posant en un esdeveniment, amb un fons que inclou el logotip de

Dimecres passat, 19 de juny, Madrid es va vestir de gala per rebre grans personalitats de tots els sectors. Famosos, persones influents, empresaris, tots van desfilar per la catifa vermella, disposats a viure una nit plena de nervis.

Els Beef Awards són un dels premis amb més reconeixement, ja que premien l'excel·lència i el compromís. Entre els premiats hi havia Ana Rosa per la seva tasca de comunicació, Ilia Tupuria a la categoria d'esport o Lola Casademunt en moda.

Ana Obregónn parlant vestida de groc brillant amb un micròfon blau davant

Ara bé, el moment més emotiu per a Cristina Tárrega va ser el moment de nomenar el guardonat en la categoria de solidaritat. Hi va resultar premiada la Fundación Aless Lequio per a alegria d'Alessandro i Ana Obregón.

De fet, va ser l'actriu l'encarregada de recollir el premi amb gran emoció i molt orgullosa de la tasca que està fent l'organització. I no n'hi ha per a menys, ja que la fundació només fa un any que està en marxa i ja ha donat més de 200.000 €.

Cristina Tárrega, testimoni del moment més especial per a Alessandro

Cristina Tárrega era coneixedora que aquest any els Beef Awards tindrien un caràcter més significatiu per a ella. Justament aquest any, la fundació del fill d'Alessandro Lequio era guardonada per la seva tasca solidària.

Un reconeixement del qual el col·laborador s'enorgulleix, encara que no va voler ser present a la gala. Tot i que l'italià és un dels socis fundadors amb Ana Obregón, sempre ha procurat mantenir-se'n al marge. Per a ell, l'única cosa que importa és el bon funcionament de l'organització i no tant acaparar l'interès mediàtic.

Primer pla de Cristina Tárrega a la festa del seu programa

De fet, per respecte a la memòria del fill, evita pronunciar-se sobre qüestions que tinguin a veure amb ell o amb l'actriu. Tárrega sap molt bé la manera de procedir d'Alessandro en aquests temes i com li dol el mer record del seu fill.

“És un tema molt dur per a ell, el dol sempre el porta”, afirmava Cristina en una de les seves últimes entrevistes sobre l'italià. És per això que ser la presentadora de la gala on la fundació d'Aless va ser premiada va ser per a ella un moment especial.

Aquest reconeixement ha emocionat Alessandro, i que la seva amiga hagi estat la presentadora haurà commogut encara més el col·laborador. Sens dubte, una nit molt especial per a tots dos que ha honrat el record d'Aless.

➡️ Gent

Més notícies: