Primer pla de Rocío Carrasco amb el rostre neutre
GENT

Les joies de Rocío Jurado que Rocío Carrasco es nega a vendre: brillants i safirs

Rocío Carrasco no es vol desprendre d'aquests objectes personals de la seva mare

Rocío Carrasco és l'hereva universal de la seva mare, Rocío Jurado, així ho va establir aquesta al seu testament. Aquesta circumstància l'ha portat a rebre un llegat important d'aquella, per exemple: béns immobles, drets per les seves cançons i tota mena d'objectes personals, com ara joies.

Rocío Carrasco ha venut part del llegat que li va deixar 'La más grande', com ara una finca i un pis. Tot i això, es nega a desprendre's d'alguns complements de joieria que lluïa sempre la seva mare. Aquest seria el cas de certs brillants i safirs.

Rocío Carrasco rebutja vendre les joies de Rocío Jurado

Rocío Carrasco s'ha convertit aquests dies en centre de l'actualitat. El motiu és que havia començat a rumorejar-se que estava venent anells, polseres i collars que van pertànyer a la seva mare. No obstant això, aquesta informació l'ha desmentida de manera contundent.

De cap de les maneres, la dona de Fidel Albiac no vol desprendre's d'aquests objectes personals de 'La Jurado'. En primer lloc, perquè pertanyien a la dona més important de la seva vida i el seu pilar. En segon lloc, perquè, a més d'un valor sentimental rellevant, tenen un valor econòmic elevat, ja que alguns són safirs i brillants.

Rocío Jurado, Rocío Carrasco i José Ortega Cano, tots tres amb cares somrients en una foto d'arxiu
Rocío Carrasco no vol vendre les joies de la seva mare | Europa Press

Concretament, entre aquestes joies que Rocío guarda en un lloc segur es troben algunes que la seva tieta, Rosa Benito, va revelar temps enrere a Ya es mediodía. En efecte, aquesta col·laboradora va afirmar que entre elles hi ha “dos brillants enormes i creuats, que se'ls va comprar a una joiera valenciana. Després té un joc d'arracades i cors que li van costar 20 000 000 de les antigues pessetes”.

“I la seva joia favorita és una que porta posada ara la meva neboda Rocío, que és la que mai no es treia mai. És un anell, un dels primers brillants importants que es va comprar i per a ella era el seu anell”.

La tieta de Carrasco, això sí, va voler destacar que 'La más grande' “tenia joies, però no era com Carmen Sevilla o Lola Flores, perquè preferia invertir en terra. Per això tenia finques, cases. Era més de terra que de joieria, però sí que en tenia moltíssima”.

Tot i que el llegat joier que ha rebut Rocío de la seva mare va molt més enllà. Segons ha publicat ¡Hola!, també destaca un estoig on s'inclouen corals i safirs, que estaven entre les pedres precioses favorites de l'artista gaditana.

Això és tot? No. La chipionera va deixar a la seva filla gran la creu que va portar el dia de la seva boda, que rondava els 150 000 €, i unes arracades que costen uns 25 000 €. S'hi uneix igualment un espectacular rellotge d'or i brillants el valor del qual al mercat és d'uns 50 000 €.

Foto d'arxiu de Rocío Jurado feliç
Rocío Carrasco va deixar a la seva filla diverses peces molt valuoses | Cedida

Rocío Carrasco continua honrant i homenatjant Rocío Jurado

Rocío Carrasco es manté unida a la seva mare pels records i pel llegat que li va deixar, però també perquè continua homenatjant-la. Primer, ho ha fet recentment amb l'especial Montealto, a Telecinco, on es va conèixer a fons com era la cantant i com vivia. I segon, amb els espectacles musicals que està duent a terme per tot el país al voltant de la seva figura i que protagonitza Anabel Dueñas.

Però encara n'hi ha molt més. La dona de Fidel ha aconseguit posar en marxa el museu en honor a la seva mare a Chipiona.

Rocío Carrasco a la inauguració del museu de Rocío Jurado, acompanyada de dues autoritats
Rocío Carrasco continua mantenint viu el record de Rocío Jurado amb diferents iniciatives | GTRES

Per si no n'hi hagués prou, està treballant a fons en una sèrie en què explicarà la veritat de la vida i l'amor entre els seus pares, 'La Jurado' i Pedro Carrasco. Una ficció que narrarà la vida de tots dos des de la seva infància fins que es van casar i van decidir formar una família junts.