Primer plànol de Diego Arrabal mirant a la càmera amb rostre seriós quan col·laborava en Telecinco
GENT

Diego Arrabal explica la veritat de les fotos que comprometen Edmundo Arrocet

Diego Arrabal ha posat sobre la taula la polèmica del moment

Diego Arrabal està aconseguint èxit amb el seu canal de YouTube, on aborda els temes de la premsa del cor més candents. Precisament ara el que ha fet és posar sobre la taula la polèmica que està envoltant Edmundo Arrocet. En concret, ha parlat de si aquest va ser infidel o no a María Teresa Campos.

Diego Arrabal, després de comentar-se a la televisió unes imatges que demostrarien la suposada deslleialtat del xilè, ha volgut aclarir l'assumpte. I ho ha fet revelant la realitat de les instantànies que hi ha al voltant de l'humorista i que presumiblement el deixen en evidència.

Diego Arrabal, al corrent de les controvertides fotos de l'ex de María Teresa

Diego Arrabal, encara que va ser acomiadat de Telecinco, segueix atent tots els temes que s'aborden a la cadena. I així és com ha vist que a Fiesta han parlat d'unes imatges que deixarien al descobert Edmundo. Sí, perquè suposadament demostrarien que va enganyar Teresa.

Al programa, un reporter, Raúl García, ha volgut ensenyar al seu mòbil a Alejandra Rubio aquestes fotografies en què Arrocet apareix amb dones. En efecte, unes en què, segons ella, “es veuen gestos d'afecte entre ell i una noia”.

Diego Arrabal ha tret a la llum nombroses imatges d'Arrocet amb dones

Diego Arrabal ha volgut aclarir l'assumpte que té Edmundo al disparador, com també ho ha fet Antonio David amb un directe. Per aquest motiu, ha pujat una nova publicació al seu canal a YouTube sota el titular: Les 92 fotografies de Bigote Arrocet amb dones.

El primer que ha fet el paparazzi ha estat deixar en evidència el que s'ha explicat a Fiesta. I ho ha fet confessant que ell mostraria tot el material que hi ha sobre Arrocet amb altres dones. I hi ha afegit: “Veureu ara 92 imatges i traureu conclusions, sense gat amagat”.

Després, ha procedit a ensenyar-les i en aquestes el que es veu és el xilè i diferents noies sortint del pis de solter d'ell. Pis al qual, segons Diego, aquell acudia els caps de setmana mentre María Teresa estava treballant a ¡Qué tiempo tan feliz!

Després de mostrar tot el material gràfic, Diego ha llançat un missatge als seus seguidors com a conclusió. Ha dit: “Algú ha vist alguna cosa estranya? Per què es diu una vegada i una altra que Bigote va ser infidel a Teresa quan no hi ha ni una sola prova?”

“Entren i surten noies de casa seva, però això és una prova? Continuen insistint, tretze són tretze. Carmen Borrego no té el pap per dir a la televisió que el xilè no va posar les banyes a la seva mare. No hi ha res que digui el contrari”.

Captura de pantalla del canal de YouTube 'Diego Arrabal Paparazzo', amb Diego Arrabal parlant
Diego Arrabal ha deixat clar que no hi ha proves de les suposades infidelitats d'Arrocet | YouTube, Diego Arrabal Paparazzo

Arrabal ha admès que entenia que a les Campos els podia molestar que entressin dones al seu pis. Tot i això, ha reiterat que realment no hi ha cap prova de la infidelitat.

Encara més, fins i tot ha opinat del perquè Terelu i Carmen no diuen públicament que la deslleialtat d'ell cap a la seva mare no s'ha demostrat. Ha expressat que “no es diu això perquè no interessa, perquè, si es diu, es talla tot el problema. Si ho diuen, se'ls talla l'aixeta i això és el que em fa ràbia”.

Muntatge amb les cares de Carmen Borrego i Diego Arrabal
Diego Arrabal ha esclatat contra Carmen i Terelu per no tancar l'assumpte | e-noticies.cat

Per acabar, Diego ha tornat a insistir que aquestes instantànies no demostren cap deslleialtat. Finalment, ha assenyalat que el que més el molesta de tot és que Carmen i Terelu no expliquin la veritat, perquè “estan deixant la mare com una banyuda”.