Fotomuntatge amb les cares de Dani Alves i Joana Sanz i una rodona vermella amb un test d'embaràs i una ecografia

GENT

Joana Sanz, exdona de Dani Alves: el suposat fill que esperaven i la decisió d'ahir

Dani Alves i Joana Sanz podrien haver estat esperant el seu primer fill, com es revelava en un vídeo pujat per la model

Joana Sanz, exdona de Dani Alves, torna a ser el focus d'atenció. Aquest dilluns passat, 5 de febrer, tenia lloc el primer dia de judici contra l'exjugador del FC Barcelona.

Dani Alves està acusat d'agredir sexualment una noia de 23 anys. Uns fets que van tenir lloc presumptament a la discoteca Sutton de Barcelona el 30 de desembre del 2022.

Tot i que no ha estat Dani Alves l'únic que ha cridat l'atenció les últimes hores, sinó també qui va ser la seva parella. I és que aquest dimarts, 6 de febrer, és el torn de Joana Sanz per declarar al judici.

Cosa que ha tornat a posar d'actualitat un fet que passava fa uns quants mesos. La canària compartia un vídeo a les seves xarxes socials que no passava precisament desapercebut pels seus seguidors.

El suposat fill que esperaven Dani Alves i Joana Sanz

El focus d'atenció s'ha tornat a posar en Joana Sanz, qui va ser parella del futbolista blaugrana. La model, que es va separar del seu marit l'any passat, pujava un sorprenent vídeo a les xarxes que ara s'ha tornat a posar d'actualitat.

Va ser a finals del 2023 quan la canària deixava a molts sense paraules a TikTok. En un vídeo, Joana Sanz apareixia regalant-li a la seva mare diversos productes de nadons i també un test d'embaràs.

Muntatge de fotos de primer pla de Joana Sanz, amb cara seriosa, i Dani Alves amb l'emoji d'un cor trencat
La model podria haver renunciat a tenir el seu primer fill amb Dani Alves | Mediaset, Redes sociales, e-noticies.cat

"Et trobo a faltar, mama. Perdona'm per no haver pogut anar a Disney amb una personeta per disfressar. Tornaré a trobar el meu camí, tot passa", confessava Joana Sanz.

Unes imatges i unes paraules molt significatives que ràpidament cridaven l'atenció de tothom. Joana Sanz i Dani Alves esperaven un fill?

I és que, segons el que es mostrava a les imatges, la model i l'ex del Barça podrien haver planejat ser pares i estarien esperant l'arribada del seu primer fill. Una cosa que s'hauria vist truncada després de l'acusació que sobrevolava sobre Dani Alves i la seva posterior entrada en presó preventiva.

Joana Sanz esborra les seves xarxes abans de declarar

Tot i això, es tractava d'un vídeo que Joana Sanz pujava per recordar la seva mare en unes dates de l'any molt assenyalades. I és que aquesta moria a principis de l'any passat.

El vídeo, però, penjat a la plataforma TikTok, ja no està disponible. Ha quedat eliminat de les xarxes després de la decisió que prenia Joana Sanz les últimes hores. L'exparella de Dani Alves decidia treure's totes les seves xarxes socials.

Ho feia només un dia abans de declarar al judici del seu exmarit. Està previst que la model canària declari aquest mateix dimarts, 6 de febrer, al judici per agressió sexual.

Tot i això, la periodista Laura Fa assegurava a Espejo Público que Joana Sanz no tindria clar encara "si declarar a favor o en contra" de Dani Alves. Encara que sí que ha confirmat que aquesta "se sent utilitzada" per l'exfutbolista.

La desaparició d'Instagram de Joana Sanz és probable que no sigui del tot definitiva. I és que es tracta, com en el cas de moltes influencers, del seu mitjà de feina. Per això, després de l'enrenou mediàtic del judici, podríem ser testimonis de la reactivació de les xarxes de Joana Sanz.