Fotomuntatge de Dani Alves amb diverses imatges durant el judici

GENT

El detall que pocs han vist a la primera foto de Dani Alves després d'un any a presó

Aquest dilluns 5 de febrer de 2024, Dani Alves ha estat fotografiat per primera vegada després d'un any a la presó

Aquest dilluns 5 de febrer, ha començat el judici contra Dani Alves a l'Audiència de Barcelona. Just un any després d'entrar a la presó, acusat de violar, presumptament, una noia a la discoteca Sutton de la ciutat comtal.

La suposada agressió sexual es va produir el 31 de desembre del 2022. Després de no arribar a un acord amb la víctima, l'ex del Barça s'enfronta a una possible pena de 12 anys de presó.

A més d'una indemnització de 150.000 euros que ja ha pagat, deu anys de llibertat vigilada i deu anys més de prohibició o aproximació a la víctima. D'aquesta manera, Dani Alves es troba en presó preventiva des de fa més d'un any.

La primera imatge de Dani Alves

Dani Alves defensa la seva innocència. Tot i això, ha canviat de versió en nombroses ocasions. El cert és que el cas de Dani Alves ha aixecat una enorme expectació mediàtica i es preveu que el judici duri fins dimecres a la tarda.

Una de les coses que més ha cridat l'atenció són les primeres imatges del brasiler. Cal recordar que aquest dilluns, Dani Alves ha estat fotografiat per primera vegada un any després de la seva entrada a la presó.

Així, hi ha un detall que ha cridat l'atenció. I és que tal com s'observa a les instantànies, Dani Alves ha aparegut assegut a la banqueta dels acusats amb una camisa blanca. A més, el futbolista, que estava custodiat per un mosso, s'ha mostrat capcot.

Imatge de Dani Alves durant el judici a Barcelona
Dani Alves s'ha mostrat capcot durant el judici. | Europa Press

Un altre dels detalls que ha sorprès després de veure's les fotografies, és el rostre seriós de Dani Alves. Sovint, el llenguatge no verbal és el que més diu de nosaltres mateixos, però de vegades és difícil d'interpretar. Tot i això, les expressions de la cara de Dani Alves parlaven per si soles.

Imatge de la cara de Dani Alves durant el judici a Barcelona
Criden l'atenció les expressions de la cara de Dani Alves. | Europa Press

Defineixen com un bavós Dani Alves

L'amiga de la denunciant de l'agressió sexual de Dani Alves a una famosa discoteca de la ciutat comtal, ha declarat al judici. D'aquesta manera, aquest 5 de febrer, ha confirmat que des del moment que el futbolista les va conèixer, va tenir una actitud "bavosa".

A més, ha afegit que la víctima pateix seqüeles després del que va passar amb el brasiler. Així, des del que va passar a la discoteca Sutton, la víctima no treballa, té ansietat i es mostra "obsessiva" les poques vegades que surt al carrer.