Muntatge de la silueta actual de Bernat Quintana i una imatge seva a El cor de la ciutat
GENT

Així és ara Bernat Quintana, l'actor que va interpretar Max a 'El cor de la ciutat'

Amb quinze anys, Bernat Quintana va començar la seva carrera a TV3, interpretant a Max Carbó a 'El cor de la ciutat'

Amb quinze anys, l'actor català Bernat Quintana va conèixer la fama de manera sobtada quan, l'any 2000, va interpretar Max Carbó a El cor de la ciutat, de TV3. El personatge de Bernat Quintana era el fill adoptiu de Clara, interpretada per Sílvia Sabaté. Ara, l'actor, natural de Sabadell, està a punt de fer 39 anys.

Bernat Quintana ja havia aparegut anteriorment a Laura, una altra sèrie de TV3, encara que la fama li va arribar amb El cor de la ciutat. A la telenovel·la produïda per TV3, va interpretar Max Carbó, un jove que, durant la sèrie, descobreix la seva sexualitat mentre coneix més detalls sobre la família biològica i sobre l'adoptiva. De fet, el que fos l'interès amorós de Max Carbó va ser Iago, interpretat per un joveníssim Marc Clotet.

Bernat Quintana a El cor de la ciutat de TV3

No obstant això, la trajectòria professional s'ha centrat, sobretot, en el teatre. En total, Bernat Quintana ha treballat fins i tot en catorze obres de teatre. Algunes de les seves obres més reconegudes van ser Les tres germanes, El mal de la joventut, Julieta y Romeo o Cyrano.

A més de la seva carrera al teatre, Bernat Quintana també ha participat diverses pel·lícules. Una de les primeres, va ser Valèria, de Sílvia Quer, que es va estrenar alhora que l'actor començava la seva carrera televisiva a El cor de la ciutat. El 2017, Bernat Quintana va protagonitzar Barcelona 1714, una pel·lícula basada en el lloc de Barcelona i l'assalt de l'11 de setembre de 1714.

El 2019, Bernat Quintana va protagonitzar la pel·lícula de Netflix, Boi, juntament amb José Sacristán i Macarena Gómez, entre altres. A Boi, Quintana interpreta un jove xòfer que haurà d'acompanyar uns empresaris asiàtics per tancar uns acords a Barcelona.

Després d'aquesta pel·lícula, Bernat Quintana va interpretar Valentí, a la telenovel·la de TV3 a Com si fos ahir, entre el 2018 i el 2019. I és que Bernat Quintana sempre ha estat molt vinculat a TV3. Després de la seva aparició a Com si fos ahir, el 2020, l'actor apareixia a La fossa, una sèrie de TV3 amb altres actors com Pau Durà o Nausicaa Bonnín.

A més d'aquesta trajectòria professional, el maig del 2020, durant la pandèmia de la COVID-19, Bernat Quintana i la seva dona, la també actriu Miranda Gas, donaven la benvinguda a la seva filla Gala.

➡️ Gent

Més notícies: