Muntatge de fotos de Cayetano Rivera, amb rostre seriós, i al costat, a l'interior d'un cercle, una imatge de María Cerqueira amb rostre somrient
GENT

Cayetano Rivera té un gest amb María Cerqueira que demostra que està molt feliç

Cayetano Rivera ha fet un pas important en la seva relació amb la presentadora portuguesa i li ha obert les portes de casa seva

La relació entre Cayetano Rivera i María es troba en el seu millor moment. Un cop complert l'any des que tots dos van iniciar la seva relació sentimental, la parella no pot estar més feliç i il·lusionada.

N'és una prova com el torero ha tingut un gest amb la presentadora portuguesa que evidencia el que significa per a ell. Aquest Nadal passat, Cayetano i María van estar junts i l'ex d'Eva li ha obert les portes de la seva finca a Ronda, Màlaga.

Cayetano Rivera obre les portes de casa seva a la seva nova parella

Cayetano Rivera i la seva parella actual, María Cerqueira, acaben de celebrar el primer any de relació. Va ser a principis de l'any passat quan la revista Semana va publicar les primeres imatges de tots dos passejant junts.

Encara que ni Cayetano ni María van entrar a confirmar o desmentir la notícia, la veritat és que han estat vists en nombroses ocasions. El seu viatge romàntic a Venècia va ser la confirmació que el torero i la presentadora estaven compartint una vida en comú.

Primer pla de Cayetano Rivera mirant a càmera amb el rostre completament seriós

“El torero es va mostrar encisat amb la seva noia”, va publicar al seu dia la publicació esmentada. I així de feliç i il·lusionat sembla continuar l'ex d'Eva González un any després. De fet, tal com publica la revista ¡Hola!, tots dos han passat la nit de Cap d'Any junts.

Concretament a la casa que Cayetano té a Ronda i que ha obert per donar la benvinguda a María. La presentadora portuguesa va viatjar fins al municipi de Màlaga per celebrar la nit de Cap d'Any al costat del torero i el seu fill.

A més de la seva xicota, també estava convidat el fill que la model va tenir amb la seva anterior parella. Un nen que comparteix la mateixa edat que el fill de Cayetano i Eva, i amb qui sembla emportar-se estupendament.

La mateixa María va publicar una foto amb el seu fill Joao, preparats per donar la benvinguda al nou any. Els dos apareixen disfressats a la finca que Cayetano té a Ronda.

Muntatge de fotos de primer pla de Cayetano Rivera amb rostre seriós i, de fons, una imatge de María Cerqueira amb el rostre somrient

El fet que el torero hagi obert les portes de casa seva a la seva xicota és molt significatiu. Confirma que el germà de Fran Rivera se sent molt feliç al costat de Cerqueira i que la seva relació està més que consolidada.

Cayetano Rivera gaudeix de l'harmonia en la nova relació

Si hi ha una cosa que encara ha omplert més d'alegria Cayetano, és saber que María ha estat ben rebuda per la seva família. Aquest primer any de relació ha donat per a molt, i la presentadora portuguesa no ha trigat a encaixar a l'entorn del torero.

Sembla que els seus respectius fills han començat una bonica amistat, així com Francisca i Lucía Rivera. María té dos fills: Francisca, la seva primogènita, fruit de la seva relació amb el pilot Gonçalo Gomes, i Joao nascut de la seva relació amb un empresari.

Cayetano Rivera posant amb María Cerqueira

Tots dos s'emporten a la perfecció amb Cayetano i Lucía Rivera. De fet, Francisca va publicar una història on es veia el llibre que la filla del torero acabava de publicar. Això ha facilitat les coses a la parella, que ha respirat alleujada en sentir-se acceptada per aquells que més estimen.

Motiu més que suficient per obrir-li les portes de casa seva i gaudir de la darrera nit de l'any junts. Però Cayetano no seria l'únic que ha gaudit d'aquest primer any com a parella.

Cerqueira també va publicar un vídeo dels seus millors moments de 2023 en què apareix amb l'ex d'Eva González. Un vídeo al qual la presentadora de La Voz va reaccionar donant-li 'm'agrada', tot i que ara s'ha sabut que ha retirat la seva interacció amb María.

➡️ Gent

Més notícies: