Muntatge de Jaume de Marichalar amb el rostre neutre, Joan Carles I somrient i unes mans juntes

GENT

Jaime de Marichalar podria perdonar Joan Carles I després dels fets a Abu Dhabi

La relació entre Jaime de Marichalar i Joan Carles mai no va ser del tot bona, però tot podria ser oblidat després de saber l'última hora succeïda als Emirats

Jaime de Marichalar és més a prop que mai de lligar caps amb Joan Carles i tornar a tenir relació amb el seu exsogre. L'última hora que arriba d'Abu Dhabi i que té relació amb Froilà seria el motiu d'aquest acostament de l'exduc de Lugo.

Marichalar té molt per agrair a l'exmonarca, ja que, gràcies a ell, el seu primogènit viu allunyat de les polèmiques. I no només això, ara que Froilà s'ha quedat sense feina, Joan Carles ha mogut fils per garantir-li un futur als Emirats Àrabs. Tot un gest per part de Joan Carles que motivaria Jaime a perdonar-lo per tots els menyspreus de què va ser víctima.

Jaime de Marichalar, molt a prop de perdonar el seu exsogre: gràcies a ell, Froilà té una nova vida

Jaime de Marichalar sempre ha estat el gran incomprès dins de la família reial. El seu matrimoni amb la infanta Elena va enxampar tothom per sorpresa i van ser molts els que en van dubtar. Entre ells, la reina Sofia, que va posar en dubte els vertaders sentiments del llavors duc de Lugo.

"No va estar mai convençuda que es casés per amor, sempre va creure que el van moure uns altres interessos", es va publicar al llibre Sofía, nuestra reina. Però Carmen Enríquez, l'autora d'aquest llibre, no només posa al focus l'emèrita, també Joan Carles.

Muntatge de Jaume de Marichalar trist amb la mirada baixa i jaqueta blava i Joan Carles I amb vestit negre i corbata morada
La relació entre Marichalar i Joan Carles no sempre va ser bona | e-noticies.cat, Europa Press

Assegura que l'exmonarca no acceptava la manera estrafolària amb què vestia i que sempre va preferir Urdangarin. Una opinió que també manté Pilar Eyre, que va assegurar que Marichalar mai no es va emportar bé amb el seu exsogre.

Ara tot això podria formar part de l'oblit i Jaime de Marichalar podria perdonar Joan Carles després d'això que va passar a Abu Dhabi amb Froilà. El primogènit de la infanta Elena s'ha quedat sense feina i el seu avi no ha trigat a buscar una solució a aquesta situació.

Muntatge de Froilà seriós amb la mà a la cremallera de la jaqueta i una motxilla i Joan Carles I somrient en vestit negre i corbata morada
Joan Carles ajuda Froilà a trobar nova feina als Emirats | e-noticies.cat, Europa Press

El pròxim mes de juny el seu contracte amb una empresa petroliera arribarà al final i, amb això, la seva col·laboració a la cimera del clima. Fet que portaria el germà de Victòria Federica a tornar a Espanya, cosa que ni ell ni Marichalar desitgen.

Per evitar-ho, Joan Carles ja ha mogut fitxa i ha recorregut a la seva agenda de contactes per assegurar un futur al seu net predilecte. Una ajuda que l'exduc de Lugo valora en positiu i agraeix, conscient de tot allò que l'emèrit està fent pel seu fill. Aquesta bona relació entre avi i net, també ajudaria Marichalar a lligar caps amb Joan Carles i perdonar-lo per tots els menyspreus del passat.

Jaime de Marichalar deu molt a Joan Carles

Unes de les coses per les quals Jaime de Marichalar ha d'estar agraït a Joan Carles és l'esforç que ha fet per Froilà. Gràcies a ell, el jove díscol es va allunyar de les polèmiques i ha pogut refer la seva vida als Emirats.

No només va trobar una bona feina gràcies als contactes del seu avi, sinó que aquesta experiència li ha servit per madurar. Així ho afirma Vanitatis després de parlar amb l'entorn de Froilà. Asseguren que vol escalar posicions en l'àmbit professional i que ha entès que, per fer-ho, ha de comptar amb uns estudis específics.

Muntatge de Jaume de Marichalar somrient amb un vestit negre i una corbata vermella i Froilà seriós amb una jaqueta verda i una camisa blanca
Marichalar agraeix a Joan Carles el que està fent amb Froilà | e-noticies.cat, Europa Press, GTRES

Raó que l'hauria motivat per estudiar un postgrau de gestió d'empreses. A això se li suma que el seu desig és establir-se als Emirats, ja que hi compta amb una vida relaxada i pacífica.

Una notícia que haurà rebut amb alegria Marichalar, ja que el seu retorn a Espanya el podria tornar a situar al focus de la polèmica. La influència de Joan Carles ha estat fonamental perquè Froilà decideixi quedar-se a viure als Emirats. "Tenen una relació increïble, passen molts dies junts, fan plans", explica l'entorn proper a ell.

➡️ Gent

Més notícies: